Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako humana gesta njemaca koji i dan danas cine sve da pomognu one u bezizlaznoj situaciji. U njemackoj su nasim izbjeglicama iz rata sve dali, mase nase ljudi su besplatno zivjeli po hotelima, primali dobru paru od karitasa ako se nije radilo. Njemacka je jednako pomagala sve nase izbjeglice iz rata bez obzira na opredjeljenost, a to je suma u desetinama biliona. Nisu to morali raditi, iali pokazuje jedno da su nesto mnogo bolje neg su jednom bili.
Pa ovo oni rade da bi sve migrante ostavili u Italiji da ne idu njima
@spacedex ...da i onda 1997 šutnuli sve nazad za BiH ;)
Sta ih prevoze u Italiju, sta ih ne ukrcaju ravno za Njemacku ovi veliki humanisti? I cuj to njemacko MVP brani neku "nevladinu" organizaciju koja sverca migrante u tudu drzavu? Zbogom pameti
sto ih ne istovaraju u Maroko
Kad Afd dobije izbore Evropljani će postati izbjeglice..
Europsko samoubistvo ste pokrenuli kada ste objavili rat Islamu i muslimanima.Sad se sve vraća u Europu sve što ste istresali na aziju i afriku u želji da istrijebite muslimane.
od svih stvorenja na ovoj planeti, jedino je čovjek životinja.
Mask je glupan i Zao
Dobro se dobrim vraća nebrinite
Kalergi plan, eliminacija bijele rase! https://t.me/drsladjanavelkov1/11090
Stop the boats!