Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ovaj gore lingvista znam, jarane, znam, zbog toga smo cak i ratovali ...
@ampak Tacno je da je "p a s c a d" cisto muslimanska rijec, i ti to znas, bravo ti ga.. ali neznas da je Muslimani koriste iskljucivo za takve kao sto si ti, ha to nisi znao?
@lazni ampak "passcad" je izrazito muslimanska rijec, ni Hrvati ni Srbi ju ne koriste, nisi to znao ? a sto se Muhhameda tice, isti ce uskoro uvesti Vjersku policiju, po uzoru na onu koju su iranske Hoddze uveli u Iranu ! a onda, prisjesce Egipcanima demokratija ali ce tada vec biti kasno ...
p a s c a d m a kao sto je , @gradjanin, @bavaria,@ zivko josilo i ostalima iznad mene nikad nemozes ugoditi. Muhammed Mursi je demokratski izabran i nijedan od ovih demona-stranata nije glasao za njega ali bi da se samo oni kao manjina pitaju. Ne ide to tako p a s c a d jedna, bilo gdje u svijetu bio to zapad ili istok ovakva b a n d a se hapsi, ukoliko se vama svidjaju.... imali mjesta u vasoj drzavi, ugostite ih
Ne znam šta vas je toliko okrenulo protiv El-Baradeia, koji je jedini u svijetu tada imao jaja da u lice Americi kaže da njegova komisija nije u Iraku našla NIŠTA od oružja za masovno uništenje. Ali valjda ste bili suviše mladi da se zanimate za takve stvari, pa se i ne sjećate El Baradeia, već po inerciji zakljulujete ako je on bio vođa inspekcije UN-a za Irak da je valjda rekao da Irak ima nešto od tog oružja. Čovjek je po povratku isnpekcije iz Iraka otvoreno govorio da u Iraku nije našao ništa. Ali Mursijeva kampanja protiv najopasnijeg protivnika El Baradeia je izgleda bila djelotvornija pa narod u Bosnia masovno nasjeo na tračeve o El Baradeiu, kad se sam zbog godišta ne sjeća ništa o tome.
Samo agresivno. Bez kandjije nema demokratije. Covjek je izabran legalno i to vecinski. Medjutim, sad peta kolona minira vlast u Egiptu. Pocevsi od onog sto je kupljen za saku dolara od cionista ( Mohamed El-Baradei) i ostali amercko-evropski cionisti. Huskaju bagru na ulici da divljaju.
OK pogrešan izraz ne sekularni Bošnjaci nego Titini Muslimani a to je jedna pitoma vrsta nešto kao Alijini Srbi i njima čete i uje nisu ni uzor a još manje protuteža vehabijama
@bavaria A šta su sekularni bošnjaci. Pa oni su takvi postali upravo oponašajući kršćanske uzore u susjedima ili drugdje i uzimajući njihove navike, odijevanje pa pođahkad i jela i pića. Nisu to nikakvi bošnjaci eto nastali tako od sebe, od dobrote i civilizacijskog sazrijevanja
Zar u toj partiji "Muslimansko Bratstvo" nema baš nikog drugog da bude na vlasti osim ovog glupaka Mursija ?
Radovali bi se da je to stvarno neka protuteža a ne katolibani i genocidne čete koje se bolje slažu sa vehabijama nego sa sekularnim Bošnjacima.
Islamisti krenuli da silom brane vlast,treba im odmah ukinuti svu US i EU ekonomsku pomoc !! Treba im uvesti najstroze sankcije kao Srbiji nekad ! Turisti trebaju bojkotovati zemlju u kojoj se krse osnovna ljudska prava.
Evo zašto je u Bosni potrebna kršćanska/hrišćanska protuteža. Bošnje se trebaju radovati što ih kršćani/hrišćani štite od ovakvih napasti i arapskih proljeća.
Mursi kao pravi vehabija duplo veći cionista od Mubaraka.
Sjaši Kurta da uzjaše Murta. Plakaće Egipćani za Mubarakom.