Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izdrzi brate s komunjarama nije lahko ali vi ste tu vecina pa ih rastjerajte
Ne razumijem sad ove demonstrante, izađite na referendum i izjasnite se, šta sad kog vraga potestvujete, daje vam se na izbor pa ili prihvati ili ostavi.
pravda slažem se u potpunosti, a antičetnik je malouman kad ovakve izjave daje, da je srbin bio bi vjerojatno četnik
@Zivko Josilo Ne kaže se ljepi već lijepi ali bez obzira na gramatiku, želim ti od sveg srca da eksplodiraš...
Naravno ,da je isl.amisticki,kao i Izm.etbegovici Junior i Senior,isto kao i SDA i vlast u Sadakistanu. Isto kao sto je ovaj portal Klix is.lamisticki. Egipat ide putem nestanka,lagano ali sigurno. Dolaze ljepi dani za nevini i dobri jevrejski narod !!!
a za vizualne tipove evo slike koja govori 1000 rijeci http://www.lyfe.freeserve.co.uk/art/photovanes.jpg ovo im je tzv. \"izlazna strategija\", misli se na radoncica, bakira, gargamela, rejsa i cuvare zlatnijeh kasiha nasijeh
ovako ce i nasi politicari bjezati sa heliodroma na zgradama ako se ista zakuha, prvi radoncic, a odmah za njim bakir, tihic i ostala bagra
@pravda A tebi treba djecu roknuti!
Pa redakcijo bem mu misa sto morate pisati ono islamisticki predsjednik? To da nam jasno bude ko ste i sta ste?
Egipcani, smlatite to americko g o v n o, a tzv. Muslimansku bracu, posaljite na djubriste, gdje ce neminovno zavrsiti i njihovi pokrovitelji, SAD, Britanija i Izrael!