Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se samo da u taj stakleni kavez ne ulazi smrad od ovih bjelosvjetskih dupelizaca koji mu sude, da se čovjek ne muči još i sa tim.
oni su vojna hunta i ostaci zlocinackog mubarakovog rezima! a i ti si retrogradni vizionar povratka egipta u srednji vijek! u prevodu svi ste ista govna, zeljni vlasti pod vojnom cizmom, zeljni kontrole stanovnistva i uspostavljanja nekih prevazidjenih formi uprave drustva! dobro vas je opisao vas zemljak u svojim knjigama naguib mahfouz, pa ste ga htjeli ubiti. tako inace radite sa neistomisljenicima. dug je i tezak put do iole demokratskog drustva. vas ce posebno biti.
Sloboda za hafiza, doktora, jedinog legitimnog predsjednika Egipta kojeg je izabrala apsolutna većina naroda Egipta! Smrt Sisiju (magarcu) i izdajicama, smrt vojnom puču!! R4BIA !!!
tako je ! kako se licemjerstvo nevjernika pokaze cak i na ovom svijetu ! podrska Mursiju !
podrzavam sve sto vole mladi i mlade:)
Суди се погрешним људима, др. Мухамед Мурси Иса ел Ајет је једини легални и легитимни предсједник Египта.
Policijski general, savjetnik u ministarstvu unutrašnjih poslova, ubijen je danas u Kairu, objavila je bezbjednosna služba vojne egipatske hunte. Cionistički pas General Mohamed Said podlegao je povrijedama od vatrenog oružja u bolnici jer je bio pogođen u glavušu i grudni koš. Napadači na motoru pucali su na njega dok je izlazio iz svoje kuće u zapadnom dijelu Kaira. Crnčuga Obama nije uspio da ga zaštiti. www.blic.rs/Vesti/Svet/438060/Ubijen-general-policije-u-Kairu
Postoji mnogo nas koji znamo cirilicu, pa zasto da ne :-)).
Bar je siguran od zaraze:)