Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi strah.Svi se boje židova.A da je slučajno objavio karikaturu poslanika Muhameda kao što su mnogi listovi sigurno se ne bi izvinuo
e moj ruperte, znam da bi ti volio podici citanost svojih novina i povecati zaradu ali muslimani ti slabo citaju novine ...
Izraelci - 20% semitskog porijekla Palestinci - 100% semiti Anti-semitizam?
Holokaust bio i prošao,nesreća bibliJskih razmjera,ne ponovila se nikome,ali do kada će Izraelski zvaničnici svaku kritiku doživljavati kao antisemitizama.I zašto da se ovaj izvinjava nije mi jasno.Kao što mi nije jasno da oni koji su na svojoj koži osjetili takve progone,sada to čine Palestncima.
Šta bi sa onom vašom SLOBODOM IZRAŽAVANJA?! A da, na nju se pozivate kad vrijeđate muslimanske svetinje, a kad je riječ o izraelskim političarima, e tu treba imati hrabrosti pa se na nju pozvati!
Vi tito jügenderi niste kompetentni da osuđujete druge.
toliko o "slobodi" izražavanja na Zapadu
Fuj koji licemjeri, je.bo li vam Adolf m.a.j.k.u.
a sloboda stampe demokratija i to?
Ma svi ste vi fašisti i zločinci !!!
Prava ubleha, ovaj čivo napada svoga da se vlasi ne dosjete, ali vremena se mijenjaju i ublehe više ne prolaze tako glatko.