Novi šokantan snimak iz Egipta
0
Mubarakova policija ubila nenaoružanog demonstranta
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi lijepo da pokazete bar trunku postovanja prema ljudskom zivotu, i ukinete komentare na ovaj clanak. Postali ste toliki idioti da cete jos malo ove vijesti iz Egipta objavljivati pod rubrikom zanimljivosti, cisto zato jer je to \"anam u njih\".
A.C.A.B.
Mubarakovi psi ubila nenaoružanog demonstranta...
@jjjjj reuters je anglocionističko smeće ko i ti koji to plasiraš ovuda
Reuters izvještava da armija sarađuje sa Zapadom u uklanjanju Mubaraka s vlasti da bi u zamjenu održala svoj utjecaj na politički sistem zemlje. Prema riječima Roberta Springborga, profesora nacionalne sigurnosti na US Naval Postgraduate School, vojska ciljano usmjerava srdžbu demonstratora prema Mubaraku.
gledo sam ja i cetalje kako pucaju u svezanu djecu i srbi se sa tim ponose.bolesno.
Ovaj video nista ne govori a najmanje je dokaz za to sto pricate.
izmedju arapa i srba nema razlike, izgledaju isto, ponasaju se isto, isti su po svemu, oba naroda su zadnji vjerski fundamentalisti igdje..... udbasi: nabijem vam tita na kolaz :D, moracete zatvoriti komentare ako vam smeta tudji stav :) internet je liberalan alat :)
Ja sam retardirana individua, ne zamjerite mi. Majka me rano odvojila od sise i to je ostavilo trajne posljedice po moje psihičko zdravlje.
E fakat ne znam kako ovi sa sa-x odlucuju koji ce se clanak komentarisati a koji ne...Kada je clanak o pederluku onda je strasno napisati bilo kakav komentar, kada neki tamo tamnoputi musliman izgubi glavu, onda svi mogu da budu pametni... sa-x = rupa
Neko je pucao i neko je pao. To se vidi. A ko, na koga, zasto onaj pade......? Gledao sam ja filmove u kojima svjedoce o tome kako djecu bacaju lavovima u Sarajevu
srbi su isti ko arapi, isto ponasanje isto oblacenje, isti narod.
Sniman je sa ledja...ali mozda je covjek nosi exploziv na sebi...ko zna...a ako nije,onda je zaista previse,na cistom miru i bez razloga!
Zao mi ovog naroda dole na ISTOKU pobi ih BANDA diktatorska iz USA.
GLEDO SAM NA TV KAKO NEKI ČOJEK SKAČE NA KROKODILA I HOĆE DA GA JAŠE . I DESILO SE OBRATNO .
Platio je životom jer: -je prilazio naoružanim ljudima sa omalovažavanjem i mangupiranjem , a držao je ruke u džepovima i protivnik ne zna ima li on pištolj u kukama i hoće li pucati u njih kada se približi !? Pouka: Bolje je biti \"pametan\" nego \"jak\" !
kolika moras biti pi.cka pa pucati u nenaoruzanog covjeka sa udaljenosti od 15 -tak metara...