Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA MANJE OD GODINU DANA ĆE ONI SAMI DA GA ISKOPAJU I PONOVO SAHRANE I TO ĆE MU DIGNUTI SPOMENIK I OPLAKIVATI GA SAD KAD IM ZAVLADA DEOKRAATIJA MORAT ĆE ZASUKATI RUKAVE I RADITI 20 SATI DNEVNO ZA SITNE PARE A AMERIKA I FRANCUSKA ĆE BITI GLAVNI POSLODAVCI.
I toliko o demokratiji u \"novoj\" Libiji
Muhamed nije prevarant. On je samo jedan obicni arapski trgovac koji je uspjesno \"prepisao\" jevrejsku i krscansku religju i prodo je arapima. Kada malo bolje razmilsim jeste prevarant.
I ZA TVOJU INFORMACIJU MUHAMED NIJE PREVARANT!!!!! I NE NAZIVAJ GA TAKVIM IMENIMA!!!! AKO TVRDIS DA JE PREVARANT, NAVEDI JEDAN PRIMJER PREVARE!!!!!
DA SLOBADA LJUDIMA!!!!! ALI LJUDIMA!!!!! A NEMA LJUDI BEZ ODGOJA, BEZ ODREDENIH NORMI PONASANJA, BEZ POSTOVANJA I UVAZAVANJA!!!!! A RELIGIJA SVE TO PROPAGIRA, NAREDUJE!!!! A TO STO POJEDINI RELIGIJU KORISTE U POGRESNE SVRHE, TO JE DRUGA PRICA!!!! A TI AKO HOCES ZIVI BEZ RELIGIJE, NIKO TI NE BRANI:RADI, JEDI, PIJ, RAZMNOZAVAJ SE, VALJDA TI JE TO DOVOLJNO!!!!
Čuj - kako bi se spriječilo skrnavljenje grobova.!? Koga balamute, pa zna se da će ga proglasiti mučenikom. Jel se ne zna i za Hitlerov grob kako bi se spriječilo skrnavljenje grobova???????
Outside the human mind what to do with a man...! Dunja Vasic !
neka ti je laka zemlje veliki prijatelju Tita, Yuge i Bosne.
Je li ono ,kazu, VELIKI DAN, 2012....? Kakvi smo, to je najbolje sto nam se moze desiti........buuuuaaaaa
GURATI KOLAC U G.U.Z.I.C.U C.U COVJEKU I PRI TOME UZVIKIVATI ALLLLHHHHU EQQQBBBBER SAMO MOGU ZATUCANI ISLAMISTI KOJI JOS UVIJEK ZIVE U DOBA PREVARANTA MUHAMEDA,,, SVE RELIGIJE TREBA UNISTITI JER JE TO ZLO KOJE DOVODI LJUDE NA ZRTVENIKE ILUMINATA... S.M.R.T RELIGIJI-SLOBODA LJUDIMA...
smrdi ko tvor. sigurno je ždero krepalu lojavu ovčetinu, i dan i noć.
lako ga je naći, viri mu kolac iz š.u.p.k.a.
slazem se u potpunosti sa tobom sta god da je bilo, ipak treba imati neke civilizacijske norme i zadrzati neko ljudsko dostojanstvo ne toliko zbog druge strane, nego zbog samog sebe i zbog djece koja se odgajaju na tome ne treba covjek dozvoliti sebi da padne na nivo pecinskog covjeka
moke! Mozda je i trebalo pokusati, ko ce ga sad znati? Generalno govoreci podrzavam tvoje stavove ali....... poslije ovih snimaka i svega sta su uradili.... ne znam nekako nije vise sve isto..... Ne bih sad da ispadnem neki gadafijev advokat al onakav linc i to pred ocima cijelog svijeta??? Sinoc gledam na jednoj od nasiv TV stanica nekakvog veleposlanika nove libijske vlade u BiH ma presmjesno. Pa ne znam koja to civilozovana zemlja moze imati ikakve odnose sa takvim vlastima. Al para (nafta) vrti tamo gdje burgija ne moze!
neka je sramota libiske vlade što nije dozvolila sahranu, saće stanovništvo libije imati demokratiju i uživati u neimaštini svađama i prepucavanju između plemena , neka im je bog na pomoći !!!!!
Eh eto vam sad \"slobode\" !!! I mi smo tako htjeli van Jugoslavije, pa sad uzivamo u demokratiji. Sad ste americki pijuni i nista vise!
slazem se sa tobom da izgleda kao sizifovski posao ali zar nije trebalo pokusati? kad se kaze da treba dobro ciniti, zar se ne misli da treba obrazovati ljude i uciti ih da budu pristojni jedni prema drugima?