Tvrdnje pobunjenika
0
Muamer Gadafi prebjegao u Alžir?
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro dos\'o predsjednice
Sad ćemo morati deportovati libijske studente, više im nema ko plaćati smještaj i studij. Oni pale Gadafijeve slike, ko da ne znaju da nema više stipendija i blagostanja. S mozgom se rastavili!
Bježiš pičko, bležiššššš!!!!!
Hvala Bogu Spasio se Gadafi, Zviela Libija i Gadafi
tek ce sad krenit pravi teroristicki napadi....................
Ja sam skonto da nisam ljubitelj nikoga ko posjeduje tjelohranitelje ... svaki političar ako ima bar malo obraza treba da što češće šeta među narodom ... odličan primjer je Stipe Mesić, čovjek koji se najprijatnije osijećao kada izađe na kaficu među narod.
bezi bezi bezi da te ne u\'vate
Ma izdržite i dajite živote , ginite do kraja:))))))) Junaci nema šta kad je pucati po civilima onda je junak i on zove nekog štakorom, eto vidi se ko je štakor
što ga štakor gadafi nabra.
pobježe vam ono staro đubre.
ODO JA NARODE, A VAS KO J.E.B.E. snalazte se sami ko dosad.
\".......koji je nestao nakon što je njegova rezidencija Bab al-Azizija pala u ruke pobunjenicima u utorak\" hahahaha koji maljevi aa to do tad oni znali gdje je on...
@za admina 27.08.2011. u 14:14 Usput ja lajko tvoj ..al nadole !
živio Gadafi
@Pobunjenici nisu mogli da prate i zaustave konvoj. Suplja vam prica , Nato bi to sa apetitom uradio a i vi za one pare koje su ponudjene ..nego sirite laz i propagandu !
DA JE POBJEGAO SA BMW-om NEBI GA NI SATELITI PRIMIJETILI
Libija republik , Muamer Gadafi predsjednik !!!!