Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako mi sa Sebijinim zdravstvom možemo par stotina dnevno mogu i oni milion
Ako ne znate kako trazite pomoc, poslacemo vam Frljoku, Solaka i Firku , oni ce vam sve organizovati ALI NE MORATE IH VRACATI neka ih tamo
Valja utopit toliki broj testova. Tu su pare. Selam.
Ljudi izgradili bolnicu za 5 dana, a da ne mogu testirati sve stanovnike. Pa nije to zaostala BiH!
Kako da ne moze, laz moze sve i svašta
moze
Wuhan ozbiljno šteti vama i drugima oko vas.
Mnogi jos uvijek ne razumiju kolika je sila Kina.
Mogu kinezi sve,ali na papiru 😂
Sve je moguce, Kinez je to 🤣🤣
Ovim ludim Kinezima da šef komunističke parije naredi da u shupack ugrade respirator oni bi ugradili. E takvi ćete biti svi ako budete vjerovali prdidoktorima i mrshupichqumaterinu političarima
Lakše bi bilo zovnuti onoga iz Marti Misterije sa avionom pajperom, poštrojiti ih na njivu i pošpricati. Tako bi ih se kotarisali za jedan dan. Jedino je pitanje kako iz svih tih bočica izvadili test-tekućinu. Nemoš niđe naći toliki vangil, ima njih više neg mrava. Ma nema ni mrava više u kini kad kad su svi spljošteni. Pitanje ima li i trave u kini.
za 10 dana bolnicu napravili, a tek testove🤣🤣
Normalo da moze testirati,oni koji ne budu testirani ima da kazu da jesu.Hahaha
Tman kada istestiraju na Covid-19, kada eto novog virusa koji će se zvati pseći virus. Nekako sa pasa prešao na čovjeka i zatim se prenosi na druge ljude!
daj ba, dovedite ih u rajvosa da ih mi istestiramo, zajedno sa fals-respiratorima
@gooUser1577557826 BIli bi corona-free i u januaru.
Joj prevaro svjetska. Pogan civilizacije, jad i bijeda.