Aleksandar Lukaševič
0
"Moskva žali zbog vojne akcije Zapada"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas vam je zao, samo ja koliko znam Rusija ima pravo veta i nijedna odluka VIjeca sigurnosti nije mogla biti donesena bez pristanka Rusije
Pa što ste bili uzdrzani pri glasanju? Koji k.ur.varluk ...
hahaha, rusija zali...prirodno je da zali kad ce nafta pripasti americi a njima govno hahaha :D
dzaba vi Rusi izrazavate zaljenje nema od vas nista , jadni su ovi nasi smrdi koji se kunu u vas.... Amer kad kaze tako onda mora biti tako
pretorian gl.upane u politici ne postoje braca ni baljie ni srbi ni hrvati ni muslimani ni katolici ni pravoslavci, postoji samo interes i profit! I to je razlog zasto rusije nije stavila veto! Jer su i oni kapitalisticka drzava koja radi za interese zapada i profita! Ti si nepismen gl.upane!
Za neupucene ili nepismene Rusija nije stavila veto kao sto su rekli iskljucivo zato sto su arapske zemlje vase bal.jie rekli da su za napad i neke od njih kao sto je S.arabija katar i uae ce isto napadati Libiju. Pa sto da se Rusi mesaju kad ih i braca napadaju pa onda nek se svi uvale u vnago do usta!
Ajmo sada protestovat pred americkom ambasadom. Mogli smo kad su Danci nacrtali Muhameda, pa mozemo i sada. Sta kazete?
Ispade da su samo jos ovi rusi normalni ostali al i oni sute ko k.urve, a francuzi pederi se k.urce
Pizde ruske
Mocne su to zemlje, ali politika je to.
Rusija, Kina, Indija...velesile....eto kolika im je moć!!!
mogu žaliti zbog toga što se ništa ne pitaju za razliku od sssr-a
KO RINAKA
hajte braćo rusi pomognite colonelu
rusija je izgleda danas još slabija na međunarodnoj sceni nego kad im je predsjednik bio jelcin
Svaka čast Rusi. Živjela Rusija. RUSSIA AND BOSNIA 4 EVER !!!!
RUSI, SAMO POLAKO DOCE I NA VAS RED ZA SIRENJE \"DEMOKRATIJE\". SAMO BUDALAMA I NEPISMENIM NIJE JASNO DA DEMOKRATIJA NE POSTOJI I DA JE OVO CETVRTI RAJH !!!