Dan žalosti u Rusiji
0
Moskva oplakuje žrtve napada u metrou
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bih tugo mo... Sta si P E D E R ?
Interesantno je kako se vi muslimani lako hvatate termina genocidi takodje lako nalazite opravdanje za ovakav cin. Pa hajde onda da trazimo i opravdanje za taj \"genocid\", mozemo ga naci po istoj vasoj logici vrlo lako.
ja radim za ruske tajne sluzbe i zivim u moskvi, znamo mi srbi pravoslavci pravolslavnim rusima bit desna ruka u drzavnom terorizmu! znaci da je ruska tajna sluzba sa srbima postavila ovu bombu!
Sramota za moderatora! Pre-moderation ili sta?
ma to su oni sami sebe sredili da bi mogli i dalje napadati cecence
Ne, uopste nije bilo rata u Checheniji, tamo je blagostanje kao i u Srebrenici! Pogledaj Wikipediju takodje!! Pokusavas da ubjedis i mene i samu sebe i laz!
Da od 2 miliona je ostalo 100 hiljada staraca... sada zaista pretjerujes \" Da li si izmislio ovo cak sada? Stanovnistvo Ceceniji - 1 267 740 57,0% - ekonomski aktivno stanovnistvo. 35, % - su mladi 8 % - stari http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%87%D0%BD%D1%8F#.D0.9D.D0.B0.D1.81.D0.B5.D0.BB.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D0.B5
Chcheni su zapoceli rat i sta je trebalo da ih sve pobijemo!!! Djecu na bajonete i zene silovati a sve muskarce proglasiti teroristima!!! Mucni glavom halooo!!!
SI, da li znas istoriju cecenskog rata? Pogledaj pocetak rata http://www.youtube.com/watch?v=LSoQ_EzJNZw tragedija Majkopske brigade. Pocetak rata. Ceceni su organizovali zasedu Rusima
Putine sredi bagru vehabijskobritansku. I šalji S-300 Rusija se brani u Iranu.
Da od 2 miliona je ostalo 100 hiljada staraca... sada zaista pretjerujes
STA JE RUSI NESTO VAM NIJE JASNO NOGE I RUKE NA SVE STRANE TAKO JE KAD STE GENOCIDASHI KAO SVI ORTODOXI MAMU VAN POGANU DABOGDA VAM PUCALE BOMBE PO MOSKVI SVAKI DAN
Sjecate li se Groznija: http://cobb.typepad.com/cobb/images/2007/11/28/grozny2600d_belyakov.jpg
\"Naravno da nema vise rata u Checheniji jer je izvrsen genocid!! \" I zato 99% stanovnistva Ceceniji su Ceceni...
Naravno da nema vise rata u Checheniji jer je izvrsen genocid!! Novi checheni ce se narednih 1000 godina svetiti rusima....nisu Rusi ti koji su ginuli za Staljingrad nego upravo checheni i slicni njima!! SSSR zahvaljujuci muslimanima.... Mucni malo glavom....nemam nista protiv ljudi ali imam kada vidim da nasjedaju na propagandu i ne zele da gledaju svojim ocima!!