Na plaži Sand Dollar
35
Morski pas u Californiji usmrtio surfera
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja zaista ne razumijem te surfere....pa znaju da u tim vodama ima puno tih predatora na kojima je bukvalno svaki detalj stvoren za ubiti, koji nisu neke promjene u evoluciji dozivjeli milionima godina, koji se mogu ponasati i ovako i onako.....i jos im dodju u njihovo staniste...a onda cujem strucnjake"....ako se sretnete sa velikom bijelom, ostanite mirni, pokazite im postovanje, vi ste u njihovoj teritoriji, nemojte ciniti nagle pokrete, ne pljuskajte vodom..."
Surfer je umro od koronavirusa, morski pas je samo pokriće
Morski pas se prirodno ponasao.
Neki dan kad ste se zgražali nad punim plažama u Kaliforniji, napisao sam kako je toj omladini veća šansa da će ih ubit morski pas nego koronavirus. Eto, bio sam u pravu
Pa ti Izeeeteee surfaj, surfaaaj konju stari
Sad ce mnogi drvlje i kamenje na surfere, ali tu strast, mi kojima je kad smo prvi put vidjeli Jablanicko bilo jooj koliko je, ne mozemo shvatiti. To je kao kad bi planinaru koji je nastradao na planini rekao: pa kus u planinu. Ebiga desava se i to je to.
U sluzbenom izvjestaju uzrok.smrti je Korona
Zaletio se jadnoj životinji na zube sa daskom i izvukao deblji kraj. Morski pas neće ujest, on bi samo da se igra...
Surfas mog..zamjenio te sa kornjacom...hebaji ga
Nije ga sram Ramazan a javno jede 🏄‍♂️🦈