Spasilačke ekipe nemoćne
0
More u Tasmanijii izbacilo 200 kitova
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nešto nam govore, al mi ne razumijemo, nećemo da razumijemo...a to će nas (il našu djecu) glave doći bojim se...i ne samo nas!
Samo jos da kazem evo jaranu rekoh pa se najezih.
Ja grehote.... Oni su totalno nevini.....
nemam rijeci... :( odavno me nesto nije ovako potreslo...
Nažalost, Čovjek je najgori Virus na ovoj Planeti, s tendencijom da se širi i u Svemir. Virus koji djeluje direktno i indirektno sa nepopravljivim razornim posljedicama. Čovjek je Virus koji uništava temeljno i koji će na kraju razoriti i sam sebe.
Da te dusa zaboli.
OVO JE STRAŠNO!!! ;(
Ako se malo bolje zagledamo i poštenije u sebe, dođemo do zaključka da smo ih mi i ubili, svatko od nas, makar i u najmanjoj mjeri, ali ipak učestvovali u zagađenju. Tužno, da sebe nikada ne okrivimo, ne znam...
ovo se zove masovno samoubistvo. pokušavaju nam reći nešto, a mi ne slušamo.
Dok se mi borimo oko glupave politike i vjere oko nas zivot polako umire a nasi nazovi ljudi od boga govore kako je njihov najbolji nacin da se do boga druga bica umiru svaki dan i nestaju. Mislim da smo mi ti koji smo da drugoj strani i da cemo unistiti ovu preljepu planetu nasom pohlepom i nemarom. Mnogo tuzna vjest :(
Kako mi ih je žao :(((
:(