Bolivijski predsjednik tvrdi
133
Morales: SAD gotovo sigurno otrovale Hugu Chaveza
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
americka go+vna da ih hoce sjeverno korejanci barem malo ...
Ovo su prave patriote i drzavnici, a ne kao Suljo Tihic koji je kao ratni dezerter napustio svoje povratnike, spasava propali rezim Milorada Dodika (nudeci mu ucesce SDA u njegovoj vladi) i preselio se u luksuzne milionske nekretnine u Sarajevu.
Ovi su ludi kao i mi u Bosni. Što god da se desi u pitanju je neka zavjera.Ne može čovjek ni da umre, a da nije kriva Amerika.Bog čuva Ameriku.
ha j...o vas hugo !!!!
..."poturili" mu otrovanu janjetinu, kladim se u knjižicu saveza komunista! :))
ali isto je fakat da ih mi izdajemo,eto kakvi smo i netreba da nas bude,oni su nam kakav takav haver bili a mi im leđa okrećemo,fuj smo
fakat je da mi bosanci nebi imali ni ovo mačo državnosti bez njih ali isto je tako fakat da se oni razvijaju u državu i sistem imperije i to jako loše...i sve je moguće jer neke stvari u takvoj državi se često izmaknu kontroli i ona postaje neprijatelj svima
Pa to je normalno i sve sto se desava u svijetu je od USA. Samo da kazem pitanje je dan kada ce se kolo okrenuti nazad.
A mozda je jednostavno dobio rak ko sto ga svako moze dobiti.Niko ne moze birati bolest...kakva propaganda pporiv SAD-a.Shvatam da su frustrirani ali ovo je ipak previse.
@hmmm ... yebo ga ti...pa daj malo logiciraj...pusti se fraza...
tako je ljevicari i liberali, samo izvlacite stvari iz konteksta i kujte te svoje teorije. ionako vam je mrsko radit, da je kako doc do svedske socijale.
@hmmm ...blago tebi kad po wordu procjenjuješ politiku :)
@commie, jedini koji brkaju ste vi, jer svi vi koji mrzite ameriku mrzite i kapitalizam, a ko je donio ovakav nevidjen napredak u ljudskom zivotu nego kapitalizam? zato nadjite kakve ruske racunare, ruske operativne sisteme, kubanske wordove i excele, i tako dalje.
morales je kreten koji nema tri ciste. nekompetentna budaletina koje ce i od obako bijedne bolivije naciniti jos jadniju zemlju. on nije siguran ni koliko tjedan ima dana, a kamoli sto ostalo.
@ commi Ah Porše je proizvodio samo pojedine djelove za tenkove...No dobro tu je to. Inače Poršeov najveći i najprodavaniji izum (Buba) i nije baš njegov... ;)
@kamuflaža ...ferdinand porše je proizvodio za nacističku njemačku...možda bih zbog toga trebao reći da je porše "kanta" ?
@ commi Čojk je u pravu. Budi doslijedan, nabavi si onaj ruski... I ja ću zajedno s tobom XD