Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moral nam je na visini,tonemo sve dublje! :DDDDD
Zalosno ali u Francuskoj sve vise ljudi srecem, pa cak neki dan pred prodavicom U (koji zive u Francuskoj znaju o cemu govorim) sjedi momak - tu negdje 30-35 godina starosti i skuplja sebi novac. Sad tesko je reci, jel mu treba ili ne ili to vidi kao dodatnu zaradu ali to sakupljanje novca na taj nacin postaje brojnije. Najveci krivac je njemacka sa svojim manje vise robovsko niskim platama - gdje njemci rade za 3-4 eura na sat dok u Francuksoj je zakonom zabranjeno platiti radnika ispod 9,5 eura.
Majstore odvadi malo... Gdje si ti majke ti vidio da Svabe rade za 3-4 E?!? Ako neko tamo i radi za tu satnicu,to su Kurdi i Turci i Jugosi,nikako Svabe! Pa ja u BiH imam vise od toga! PS. Znam da kod njih nema zakonskog minimuma u vezi satnica ali ja u BiH imam vise nego sto ti kazes za njih!
Najveći problem i jest "minimum wage law" u Francuskoj, koji ne dozvoljava ljudima da rade. Nije problem Njemačka, već Francuska.
aha kako glupo napisan naslov hahahahahah uapravo se radi o drugom znacenju rijeci moral, ne u smislu kao nekih nepisanih pravila, obicaja i normi ponasanja vec u smilsu neko optimizma i zelje za zivotom itd dragi klix prevazilsi ste sami sebe
al posijali ste sjeme, sad treba sjest i citat komentare haha
Naslov je i ok, ima smisla i u našem jeziku se i ova konstrukcija može upotrijebiti, ali je problem prosječni čitatelj klixa nema ni 8 razreda osnovne, al tu je problem XD evo čitam dolje komentare u fazonu," kako i neće biti kad su pederima dali prava" hahahahha da sjedneš i plačeš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahaha a kako se mjeri moral majke vam?
Zar Francuzi imaju moral?!
kakve sad veze moral ima sa ovim clankom gore , imal moral ikakve veze sa tim kako neko gleda na buducnost pozitivno ili negativno . da li je moj moral visok ako sam optimist i vjerujem da ce za 100 godina svjet biti bolje mjesto za zivot nego danas .
valjda se radi o drugom znacenju rijeci moral... kao vjera u pobjedu, optimizam i slicno
Nikako nije nizi moral nego u genocidasa i pojedinih komunjara :)
Varas se zgoljavac,grdno se varas! :DDDDD
da nije tako nebi se javio :)
Clanak nema veze sa muslimanima. Radi se prosto o tome da su Francuzi na proslim izborima se morali izjasniti izmedju lopova (Sarkozy) i nesposobnih idiota (Hollande). Izabrali su ovo drugo.
Pa nije ni čudo kad im je ovo nacionalana reprezentacija: http://s.psg.fr/psg/image/article/illustration/m/263/52407.jpg
a sta bi srpkinje rekle da mi bosnjacima njima ne dizemo moral ??
Moral Bosanaca je na najnizem nivou u zadnjih 2000 godina
da je istraživanje provedeno u bosni, ovakvi rezultati bi zvučali vrlo optimistično
A šta bi tek da u Bosni žive,dajte ba ljudi...
E da u Bosni zive onda bi im moral bio na nivou, vidis kako je u nas narod zadovoljan ama bas mu nista ne smeta, ni neki politicari ni to sto neki imaju jako velike plate ama bas nista. Da nam smeta bunili bi se, ali ne ovako nam je bas dobro.