Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i bravče će polagati račune
Svi oni koji su prekršili zakone odgovaraće. Ne organizuju se ovakvi seminari samo reda radi - ovo je uvertira u konkretne radnje koje će vrlo vrlo brzo preduzimati tužilaštva u našoj zemlji. Biće vrlo interesantno pratiti slučajeve u kojima će dosad nedodirljivi tajkuni polagati račune za PRVI MILION koji su \"zaradili\" preko namještenih tendera i uz pomoć stranke!
ovo je poruka titovcima i ostalim traziteljima fasizma koji ne smatraju za mortalni neprijatelj pojedince koji su iznad zakona
SAD snažno podržava reketaše iz Stranke za kumove, rodbinu i prijatelje islamofašistička SDP), pljačkaše i atentatore (Lojanovići ) i štovatelje Pavelića i ostalih fašista (Hrvatska stranka propalica - HSP). Ko je slijep kod očiju, neka povjeruje u gluposti koje MajMoon priča.
Hvala Ambasadoru Patrick-u Moon-u na podrsci. Vi ste jedan iskreni prijatelj drzavi BiH-i i njenim institucijama. Treba se takodje usvojiti Zakon o zabrani negiranja genocida i takodje Zakon o zabrani svih fasistickih grupa u BiH-i ! Te zakone treba pod hitno usvojiti , genocidna tvorevina (manji entitet) opstruise vec mjesecima bilo kakvu debatu , propoziciju i usvajanje tih zakona u Parlamentu BiH- e ! Pomozite Gospodine Ambasadore da Bosna i Hercegovina napokon funkcionise ko jedna demokratska drzava i naravno jedan od glavnih problema je korupcija na visokom nivou, pocevsi o Milorada Dodika i Dragana Covica.