Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po BH zakonu, pustili bi ih jer su od prije poznati policiji, ili u najgorem slucaju zavrsili bi u zatvoru otvorenog tipa All-inclusive, ... jedino ako nisu bez karte koristili gradski saobracaj, to bi vec bio ozbiljan slucaj.. :)
ovo me podsjeca na film...pogresno skretanje :)
cuj djevojcicu izboli 37x, koje su ovo budale, bas u glavu udarena porodica, sve manijaci..
T E R O R I S T I u pravom smislu te rijeci.
Pa ubijanje je vlaška vjera. Nije ni čudo da su saveznici Asadu. Poput onih Kineza koji kolju nastavnike radi telefona i Korejaca što onaj mega psihopata tjera narod da vrišti i da plače njemu za ćejf.Svi ovi sa Asadom čine pravi mali frik šou koji pod hitno treba istrijebiti sa lica zemlje.
Čuj i kćerke sa roditeljima?! Koja strahota! Sreća pa im rusi sude. Ovi naši bi ih pustili na slobodu nakon par mjeseci.
A ko je naručivao ubistva??? Možda Putin?
Nesto slicno jos nije snimljeno ni u Holiwoodu.HAjde muz i zena,ali i kceri!
Ovi bogami nisu gađjali o potkoljenice ......
putin ce to srediti na najbolji moguci nacin.siguran sam 100%
Sto bas su cool ipak malog nisu upucali.
ma odma kazna smrtna kazna vjesanjem
Ma najbolje kako rekose u Maratoncima: Svezati za jedno drvo, pa sijeci komad po komad... mjesec dana! :P