Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebrini Trumpe ako treba samo mene nazovi velikog monstrumnog ubicu Šerifa Patkovića
Tamo ima dosta Srba... cuvajte se.. oni bacaju bombe na Americke ambasade
I ovaj kleci pred Jevrejima. Igra kako nosonje sviraju. Jebes Ameriku, make Israel great again.
@VKokielov Hajde na tuširanje čifute
@VKokielov E prijatelju, mene bas obasipaju plusevima na Kliksu :-)) Kad svaki americki kandidat za predsjednika kaze da ce "bezuslovno podrzavati Moldaviju", sto inace svi govore za Izrael, onda cu da sumnjam da su bogati Moldavci vladari svijeta i da odlucuju o nasim sudbinama. Kad se pojavi neki moldavski Rothschild i bude vlasnik pola svijeta. A za to sta tvrde ovi ili oni, i kakve motive imaju za svoje tvrdnje, moras pitati njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto je vijest o terorističkom napadu kršćanskih ektremista u Podgorici sklonjena sa naslovne strane poslije samo par sati dok je se incident sa psihički bolesnom osobom Mevlidom Jašarevićem u Sarajevu vrtio danima uz specijalne emisije na TV-u, hoće li biti espertize esperata na TV-u o opasnostima pravoslavnih terorista u regiji...???!!
zato sto su terorizam planirali vezati za islam i muslimane. ko to ne vidi i ne razumije uzalud živi jer je slijepac od očiju i lunatik od mozga i razuma.
Gdje su espertize esperata za espertizam iz lužnice Male uz specijalne emisije na TV-u o opasnostima pravoslavnih terorista u regiji nakon jučerašnjih terorističkih napada u Podgorici, i šta država radi na zaštiti od pojave kršćanskog terorizma i nasilnog ekstremizma, da li nadležne agencije prate pojavu pravoslavnih fundamentalista i stepen opasnosti od istih koji se kriju pod maskom raznih lovačkih, pčelarskih i humanitarnih udruženja....???!!
Mazel tov!
Inšallah
Ovaj seilas trazi problema sa baterijom
Kako je samo lijep i pametan a ne ko muslimani!
Ovaj bi mog'o s dodikom na sijelu sjedit.. samo potkopavaju kulturno
i vreme je bilo da se ambasada otvori u glavnom gradu Izraela