Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je fašista!
Onog momenta kad ste okrenuli leda Rusiji, EU i USA rece vam caj! :)) Steta zbog svih onih zrtava u Kievu prije skoro 2 godine i cyborg boraca u Donjecku, ali drugi izbor koji niste izabrali vam je bio puno bolji i realniji, nego ovo sto vam je receno.
Čudo se još nije javio neki pametnjaković da objasni razliku našeg i engleskog bilion i da se usput izvrišti na Klix.
sad bi dr Arsla rek'o: "dobićete karynu"
evo i ja trazim od klixa "svetu" milju maraka.. pa nemaaaaaaaaaaa
i mi trebamo prodat neum hrvatima. ili zamjena za prevlaku, sva zgoda
kolko vam je taj bilion
danas je sve na prodaju
hahahah od lidera regiona jel? pa ti nemaju za kospa,sve su proturili kroz cijevi sad su na otkuhavanju,kako koja godina sve manji ;D
za koga ovaj decko igra?
NATO
Najvažnije je da BiH ne traži ništa ni or koga. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24383/malo_bolje_sutra_dodik_trazi_decentralizaciju_i_centralne_banke_bih.html Dodik traži deventralizaciju i centralne banke, da bi mogao uvesti vezivanje ta Rublju i onda doštampat onih 5 milijardi koje mu sad fale u proračunu, pa je ŽEljka panično tražila od RUsa prvo Mali pa onda Veliki !