Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
El chapo ekipa na aparatima
Ko se želi drogirati on će se drogirati bilo legalno ili ne. Ono što se može uraditi jeste staviti pod kontrolu opijate. Bolje da država zarađuje nego kriminalci.
neradi se samo o zaradi nego i do manje kriminala kao pljacki stanova, obijanje auto, nesugurnim kvartovima, ekonomska steta svima. Kad bi drzava prepisivala i nadgledala doziranje ovisnicima kako bi im davali cist heroin, ljekarsku pomoc i blize osoblju za motivaciju da prestanu ili da se polako skidaju
Nemojte se zavaravati da CE ovo poboljsati situaciju. U svim velikim Nemojte se zavaravati da CE ovo poboljsati situaciju. U svim velikim gradovima u Americi, pogotovo u liberalnim gde demokrate vladaju, hiljade teskih narkomana, najvise mladi I tinejdzeri, zive kao beskucnici. Svi su zavisnici od fentanila. Fentanil se pravi u Meksiku od hemikalija iz Kine. Kina obucava svakoga za 6 hiljade dolara za 5 Dana Kako napraviti fentanyl. Fentanil se dodaje u sve droge.
U mom gradu sve ulicne droge, ukljucujuci marihuanu na ulici, imaju fentanil. Dodaju I druge stvari kao otrov za pacove, sedative za konje, itd. Droga sa fentanilom je dizajnirana da kad probas jednom gotov si. Zavistan si od fentanila I buckurisa drugih opijata. Simptomi odvikavanja od fentanila su uzasni I zavisnici ih se boje ko djavo Krsta. Fentanil samo privremeno ukloni bol. Zavisnici ne haluciniraju I koriste fentanil mnogo mnogo pita, do cak 80 dnevno.
Хоће ли се и Сарајево прикључити!? Шта каже Бењамина!?
Šta bi sa ono 80 kila iz Zenice ?
ovo je jedini pravi potez svake razumne drzave da svoje policijske snage usmijeri prema tezim i ozbiljnijim krivicnim djelima a ne da hapse ljude koji su vec bolesni i primoreni da dobiju svoj lijek, kazne i te gluposti ce im samo otezati put do rehabilitacije. U Svicarskoj prepisuju legalan heroin za ovisnike gdje je dovelo do zesto redukcije kriminala u tim regijama gdje aplicirano.
Zato u Svici imaš veliku stopalu omladina koji su zbog jaci droga zaglavili u Psihijatrij. Legalizovat nešto što šteti zdravlju a isto vremenom prisiljavati ljude da se vakcinišu zbog Virusa što manje od 1% zaraženi umiru je meni čudno
Ma proglasit je akciznom robom kao i cigare, i pare idu u budžet…….. nevjerovatno kolko je svijet otišao od zdravog razuma i politika odlucuje o tako bitnim stvarima bez struke u čitavom svijetu!! Bosna će ispast obećana zemlja za one zdravog razuma.
Zapad je mrtev, zivio istok, Bliski naravno!
Ne treba nista omladini braniti, ko voli nek izvoli.
Neznam dali vam je poznata priča iz žirija. Imali su najveći problem sa heroinom, ludnica u Gradu. Posle su uveli besplatan medicinski Heroin i riješili sa vremenom taj problem. Pogledajte kratki Video https://www.srf.ch/news/schweiz/die-kontrollierte-heroinabgabe-eine-erfolgsgeschichte
Fentanyl samo. Što ti je napredan svijet.
bolje se bost u venu nego u rame, heroinom protiv vakcina
Jel isto vazi za bobe? Pitam za sebe.