Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEZAVISNA KRALJEVINA ALIPAŠINO POLJE
Ko je kralj ?
i okolina,da se zna:))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaki pickovac bi sad da se odcijepi
i bih se otcijepila od juge
Bosna i Hercegovina je imala potpuno pravo da se odvoji od Jugoslavije, potpuno pravo !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema odcjepljenja dok im mile ne posalje jedan kontigent zapustenih da regulisu saobracaj, a onda cepaj :)
amerika sa svojim saveznicima ce s*** rusiju. od rusije ce samo ostati moskovski pasaluk
da se nisu malo preracunali sto se tice ruja
nisu...amerima je sad potpuno jasno sta treba da rade. trajati ce to decenijama ali ce polako raz*** rusiju kao sto su to uradili sa CCCP
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fragmentirani fragmenti fragmenata
Ruski agresor i ukrajinski kvinslinzi pokusavaju napraviti isti scenario kao u nasoj, jednoj i jedinoj Bosni i Hercegovini. Isti rukopis, sve je potpuno jednako onome sto smo mi prezivjeli.
a taj scenario je? : mislim obzirom da si se do sada pokazao kao nepristrasan analiticar.))
Koji ste Vi Muslimani levati...Ne mogu da vjerujem,jehbali Vas Ameri više. Zar ne kontante da Vam mediji plasiraju ono sto treba da se plasira,sramota Sreca pa se ne zovem Mehmed ili Samir,pa mogu hodati Evropom bez da me neko gleda ispod oka ;)
Znaš koji je tvoj jedini problem? Možeš hodati Europom ali nisi otišao 20 kilometara dalje od mjesta svog rođenja. Što se tiče gledanja Bošnjaka ispod oka, ovaj Bošnjak je obišao skoro cijeli kontinent, čak išao i u Izrael (ko god je išao tamo zna kakve su drakonske kontrole na Ben Gurionu) i svugdje ga dočekali s osmjehom.
Tješi se lutko moja,ja sam vec vani:) Ljubim i ja tebe i tvoju tolerantnu BiH :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Republika e Kosovës !!!
Republika Koševo.
Ševčuk nije etnički Rus,po prezimenu...Ukrajinac je.
odakle ovi sad? dje ta drzava? da im oce Putin svima uzet sve pa da se nejavljaju vise !!! dosadili Bogu i narodu !
Trans? sta ?
TRANSMISTRIJO CHETNICKO NACIONALISTICKA TVOREVINO
hahahaha koji si ti papak
HVALA ABU HAMZA KIKSER
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Narusiti,nacijonalni suverenitet i integritet jedne zemlje kao u slucaju Srbije.Tu je EU i Amerika pokazale svoje pravo lice...To je dokaz da vlada pravo jaceg!!! Na svu srecu ja kako gledam,novi svecki poredak krece.A naj bolji primjer je slucaj Sirije a sada i Ukraine,gdje je svoju dominaciju pokazala Rusija sa ledjima(Kinom,Iranom i Brazilom).Prema tome,ovo ne treba da vas cudi,mnoge male zemlje ce da krenu na ovaj korak! U glavnom,Kosovo je pokrenulo tu pricu i Americka administracija...
e da smo bogdom i mi ostali svi kao jedna drzava!! Bili bi kraljevi europe ! Razmislite prije nego pocnete sa "ponosni hrvati,muslimani,srbi" DA SMO NEKAKO MOGLI NACI ZAJEDNICKU!!U PRINCIPU SMO OPET JEDNI DRUGIMA NAJPRECI! IMAM DOSTA PRIJATELJA I SRBA I MUSLIMANA!! S*** su nas drugi a mi jesmo zivotinje po prirodi i sam smo niko i nista Bili bi velesila u europi i mogli bi samo da nam puse ako im dozvolimo!!
Kosovo je krivo za sve!!! To su najavili zvanicnici zemalja koji nisu podrzali Kosovo.
Ебля сама мать сепаратистов, четников, što znači " U *** majku svoju separatističku, četničku