Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad u Ponedeljak po mom proracunu treba Obama da objavi financijski krah Amerike. Sta vam trebam jos unapred da objavim.
Na kojim si ti psioaktivnim supstancama
@zizitop USA kasni iza Rusije po pitanju tehnickog vojnog naoruzanja nekih 40 godina. Vidis onu silnu poplavu u USA u toku ovih dana nestace u nepoznatom pravcu sva ta voda a taj podzemni kanal vodi prema Yellowstone.
@Beee Haa Nisi uopste kapacitet da mogu sa tobom polemisat ali procitaj: Leonid Ivasov ---- Treće, sovjetski faktor nuklearnog zadržavanja kompenzovan je snagom grupacije konvencionalnih snaga i sredstava, naročito dislociranih na Zapadnom strateškom pravcu (skok do La Manša u slučaju nuklearnog udara SAD bio je realan). Danas pak, kao rezultat „uspešnih“ vojnih reformi vojni potencijal Rusije u poređenju sa NATO podseća na patuljka, što je indirektno fiksirano i u Vojnoj doktrini 2010, iz koje su takvi pojmovi kao što su ofanzivne operacije, kontraudar, razbijanje agresora, jednostavno izuzeti. Jeli ti jasno i nastavi bleeejat jer ti to najbolje znas.
Haha, definitivno si najzabavniji komentator iako znas i da pretjeras sa vulgarnostima. Ali nema veze, pravo se nasmijem kad citam tvoje umotvorine. U pocetku sam mislio da si ozbiljan, ali niko ne moze biti bas toliko lud.
@zizitop Hahahaha a sad ti ja sa namjerom spomenih Golf II i zbog sranja sa Elektromagnetnim talasima tj nabojom. Logicno je da se zapitas zasto avioni padaju bez da se moze utvrditi razlog, osim toga da te podsjetim na Francuske podmornice koje su izgubile orjentirung tako da su jedna drugoj tako blizu dolazile da su bila ostecenja. Nemas ti sine pojma o naprednoj americkoj tehnologiji da je toliko efikasna da im Gadaffi skida dnevno po nekoliko borbenih aviona i to uopste ne iz Libije iz zemlje koju napadaju nego direktno iz Rusije ameri se tuku kako kod Gadafija tako i u Avganistanu.
@ BeeHaa Ti opet meeecis i muuuucis .Ja mislim da su ti rogovi svakim danom sve veci i veci. U svakom smislu sve vise i vise nazadujes. Kao prvo, formiran je nuklearni disparitet usled istupanja SAD iz Sporazuma o PRO iz 1972. godine: američke rakete i drugi objekti su zaštićeni, ruski pak stoje na vetrometini. Dakle, američke bojeve glave nesmetano dosežu do svakog objekta na teritoriji Rusije, a ruske rakete potpadaju pod uticaj američkih sredstava na startu, u fazi ispaljivanja, na orbitalnoj trajektoriji, pa čak i u području pada probušenih bojevih glava.
@Bee Haa, Opet gledas filmove jel? Mad Max, Postar, 2012 i tako to?
Vidim da se pazis sa Tarotom bumo videli! ;)
e moj kontingentu...
Kada budete vidjeli da Jevreji kacaju na vrata janjecu kozicu u tim danima doce do mirnih pregovora izmedju glavnih faktora ove zemaljske kugle. Tog istog dana kada budu potpisali sporazum dolazi do zamracenja sunca koje ce trajati tri dana. U ta tri dana sva ova nova vozila neces moci da upalis sem npr Golf II tj starija vozila koja nisu senzorima izgradjena. Ovo ko prezivi posle toga nece dugo ni da zivi . Zapadnu evropu kao i mnoge druge Kontingente ove zemaljske kugle sem atomskog razaranja zahvatice i velike poplave tako da ce od danasnje Njemacke ostati samo deo Bayerna ne poplavljen, posle tih poplava dolazi do zahladjenja zemljine kugle koja ce biti izlozena vjecitom ledu ca nekih 2/3 ukupne zemlje.
@joo Ti mislis na rat sa kalasnjikovom hehehehe starac sledeci rat je sa atomskim . Ko ce da dobije a ko da pobijedi ne znam ali znam da u ovom najvise gubi evropa. A to sve ce da traje nekih 5 mjeseci posle toga potrebno je samo za zakopavanje leseva preko 4 godine, tako da kad sve to urade 3 svjetski se zavrsava 2015 a zapoceo je sa prvim Bombama po Srbima, sad ovo sto se desava po Libiji i Siriji to je samo uvod u totalni gubitak zapada.
al cemo se rokatii
Ponovo hladni rat. Federacija kao Zapadna Njemacka, RS kao DDR, a Brcko distrikt kao neka vrsta Berlina.
pa eto - neki su skontali nakon dosta godina da je bolja americka torta nego ruski gavnjuk. samo vama prdoslavnim pakašima je teze stavit cenat u glavu nego metar u dupe