Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN se samo brendirao po prostituciji plavih sljemova
bez un pomoci milijoni djece u africi i aziji bi umrli od gladi, to se zna.
to je i cilj da ne dolaze njima
UN nikom ne služi osim samom sebi, neko se dobro bogati i gradi karijere, a ljudi umiru od gladi i ratova koji su skuhani upravo u UN-ovoj kuhinji
United Nothing
Pa Trump smanjuje poreze kapitalistima, zatražio je povećanje vojnog budžeta od 54 milijarde dolara, obećao uložiti hiljadu milijardi dolara u ceste i pruge, valja još i zid sa Meksikom napraviti... Finansiranje UN? UNapproved!
Nemoj plakat, eto nek prekine ! Onda UN neće biti u New Yorku neg u Briselu ! AKo hoće da su članovi ubuduće će AMErikanci svaki put MORAT TRAŽITI VIZE od EU da dođu na zasjedanje ! Kakvo vrhunsko poniženje ! A ako skroz istupe ? BEz brige, Trump sve gleda šta Izrael radi a Izrael nije ni u ni van UN ! I ko bi Izraelu ubuduće udarao zaštitni veto kad ga poganja HAkala ??? Samo, ne razmišljaš ti globalno neg ko nižerazredni NK Vratnik. :))
@norid3 Ti su stručnjak za taktiku pa koliko zarađuješ u NK Vratnik ?
Zasto UN uopste postoji? Kakav je smisao?