Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad zapad prestane slati svoje placenike na izbore,onda I'm putin nece no braniti. Nije Rusija Jadni Balkan,bez integriteta I casti.
@Pixi Ne znam otkud uopce narodu u BiH volja i zelja za EU. Pitaj rumune i poljake kako im je. EU je fiktivna tvorevina osmisljena kako bi najjaci profitirali preko slabijih. Izbori su fejk u cijelom svijetu, a u BiH posebno. "Demokratija" je tvorevina bogatih za bogate.
Ovo se zove "direktno mijesanje u predsjednicke izbore"
sta ce sad jadni putin?...da li da zavrce sjeverni tok?...moze za novu godinu...:)
Putin imperator
natjeraj ih sad da uvedu akcize
Navalny americki spijun, mogherini americka ubleha. Nije retardiran putin da dozvoli americi da mu sjebe drzavu kao sto su zemlje bliskog istoka npr. Cak se i turska s rusijom druzi.
Bas tako, pokusavaju ameri na mala vrata al dobiju po njusci svaki put. Nema sa Putinom zajebancije.
A u BiH pošteni izbori? Napredak ka EU traje više od 20 godina, a mrdnuli nismo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
slozio bi se na nju....
Slažem se s ovom špicom.