Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kraju ce izracunati da je najjeftinija varijanta da te centre podignu u Bosni - pare uzmu politicari a migranti otimaju od domicilnog stanovnistva
Pa dajete novac Turskoj za zbrinjavanje migranata, pa to nije rješilo problem. Sada bi da od naroda EU uzmete jos novca za zbrinjavanje migranata u Africi, a ni to nece zaustsviti priliv migranata, sve neka polovicna rjesenja. Sve koji nisu iz Sirije, vratiti u maticne zemlje, a one prave izbjeglice iz Sirije zbrinuti unutar drzava EU.
Ova je grdnija od željka.
naivno je misliti da na jednom kraju svijeta mogu ziviti ekstremno bogati a na drugom siromasni ljudi a da ovi siromašni nece pokusati da migriraju tamo gdje je bolje. bogati su se i obogatili iskoristavcajuci ljude(robove), njihove resurse do te mjere da sada "postenim" ekonomskim pravilima afrika nikad nece stici evropsku privredu niti joj biti konkurentna.
Globalisti, nije lako uraditi to što ste planirali.