Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha, pomariso se Khashoggi sa 18 specijalaca i patologom...................:D
U Britaniji otrovan bivši ruski obavještajac (izdajnik), koji je prije 10 godina razmjenjen, bez ikakvog konkretnog povoda, i odma u roku od 2 dana objave da je lično Putin to naredio. Kritičar saudijskog režima uđe u konzulat, iskasape ga i iznesu u djelovima, i prođe 3 nedjelje prije nego što zapadne velemože upute blage kritike ka Rijadu. Ova količina licemjerja nagoni na povraćanje.
ovim glavna izjava Treba to detaljno istražiti. pa istražuju ljudi, pročitaj malo vijesti i vidices da istražuju. trebate uraditi nešto povodom toga. sankcije saudijskoj arabiji možda?
Cujte ovo: Zbog tuce sa novinarom Jamalom Khashoggijem otpustena dva zvanicnika. Dosla svita od 15 odabranih, specijalnim avionom, upravo zbog novinara (u drugu zemlju) a onda ih je on isprovocirao pa se potukao (sa petnaestoricom) i u toj je on dozivio nezgodu i umro. Pa su ga onda oni morali isjeci na komade i raznijeti u raznim pravcima da niko ne sazna za nezgodu u ambasadi!!!!! I posto imaju puno para, na ovome ce i zavrsiti. Trump a i ostali zatvaraju i oci i usi
ova mogerini je vrhunska ckapi.....odavno yebozovnije zene nisam vidio...