Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LGBTI osobe bi morale biti ravnopravne u svim segmentima društva, nema razloga da ne budu. Ali ono što udruženja i EU trenutno rade je pravljenje profesije od seksualnog opredjeljenja. Ljudi su, nije ti šala, ponosni zato što više vole da ližu nego da se nabadaju kao da je to neko veliko dostignuće.
A svijet se raspada... Ljudska rasa je kolektivno ograjisala.
mogherini sreco vodi ih sebi kuci
Ko moze biti derpe pored ovakve dvije macke
zar ne vidis da su srecno zaljubljene jedna u drugu
tvoj nick!
Ako ne zelite postovati moralne standarde EU, ne trebate ni ulaziti. niko vas ne moli.
Ako bi se bilo koja ozbiljnija bošnjačka grupacija pridružila blajburško-ravnogorskoj koaliciji za dom spremnih četnika, bio bi to i definitivno kraj Bosne i Hercegovine kakvu poznajemo.
Ma kraj je njoj svakako... Bošnjaci su se sveli na vjersku skupinu i prave sebi mini državu i to je jasno svima...priča o cjelovitoj jedinstvenoj Bosni je šuplja i to svi znaju... Bosnu strane sile drže da se ne bi raspala, a čini mi se da bi protiv raspada Bosne na kraju ostali samo "Ostali"...
@MCCCLXXVII Đikane, vrati se u svoj brlog.
yass, jedva cekam tu ravnopravnost vise