Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo u RS preminulo jos 6 osoba...i to 5 U BL..PA boze sta je to zaista tamo je jako lose...drzite se sugradani u manjem entitetu
Daj te Poduzmite nadlezni nesto
Sad ce im Laktaski Rudonja poslati kamion maski i kuhinjskih rukavica kao sto su oni poslali amerima
e sad bi bio red poslati im medicinare iz beograda i b. luke da im pomognu i žrtvuju za majku rusiju i bratski im narod
Oni znaju da izvrše dobru sterilizaciju, ne boje se previše
Rade po Kineskom receptu. Zucni i letis. Staknobse pljuje pp zapadnoj civilizaciji a sve istocno od Tuzle pa do Australije je divlji zapad.
a svi rekli: Putin zaprijetio zatvorom, Putin dobar, Rusija bez zaraženih.. e moje društvo...
@GoGoDancer Ne bi me zacudilo da je ovo lažna vijest. Jer sjetimo se sve iz Italije je bila laž. Iz Amerike je također osim otkaza sve je laž.
I oni bi mi ne3sto prskali oko kuce
što sada dodik ne posalje oimoc rusima ima u šteku na milione zastitne opreme falio se neki dan
kako vjerovat klixu a kamoli americkoj propagandi
Sve Srbiji dali..Pa zato u RS je tako lose..Nisu vljad zarazeni i bez zasite...vrsili dezinfekciju ustanova zdravstvenih.. a boze