Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mmf uvijek ide na blef, malo pune, a onda prazne ti sef!
Kap vode na vrelom kamenu.
samo 2.2 milijarde ?? pa gdje je ta kršćanska solidarnost, ljubav i milosrđe ?? kud se istopiše onih 2 puta po 200 milijardi ?
bola ne budite glupi, ne spasavaju oni grcku, nego svoje banke koje se slucajno nalaze u grcko, da bi te banke mogle jos vise davat kredit i zaduzivat narod..jer sve se mijenja, samo dug i kamata ostaju vjecni!!
haj\' pokažite barem jednu novčanicu od tih 2,2 milijarde.
@isparavanje sta se cudis grcima i 14 platama... mislis da je kod nasih nesto bolja slika...imaju isto to i vise...samo to mozda drugacije nazivaju :-)
Ma to samo to radite to se zove spasavanje, e sad je ono sto sam govorio a to je naizad pravo resenje za raspad EU i to 1000%... Grci su propali i neispravi ih niko jer je to cinjenica koja je stara godina 100, al eto EU zeli da se raspane ...
Sta ima matematicari.. kad je 2,2 milijarde eura bili 3,96 milijardi dolara?? dodadoste milijardu sad pa sad :D P.S. po danasnjem kursu 2,2 milijarde eura je 2,948 milijardi dolara...
Najteze je promijeniti balkansku svijest tog naroda, cuj 14 plata
Looks like Greece is even more fucked than we thought?
Popusise ga momacki
Udri je nije tvoja!