Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudbina BiH uskoro .Svim ljudima jedan dobronamjeran savjet .Idite odavde dok je vrjeme :) Ja niti imam vremena niti mogu cekat 10 god da se stanje poboljsa .Kad bosna dozivi ovo sto je dozivila grcka nece se oporavit nikad xD
Zato ce dodo i bake učestvovati u trećem paketu , da se rasipaju sa lovom, a narod ce vracati dug
kad ce bodanci shvatiti ko ima pare daj vlada prosloje vrijeme socijalizma
Nema džabe ni u stare babe!
nasi politicari ako suimalo pametni i zele napraviti nesto od ove zemlje i drustva, grcka treba da im bude prava skola koliko je svjetski monetarni odnosno kreditni sistem nemilosrdan. kad te imaju u saci tad ispunjavas samo njihove uslove i sutis ;)
zn0ci banke opet pod kljuc
Grcka je imala isti model zaposljavanja,preveliku administraciju sa nerealnim platama i evo gdje su.Tu cemo i mi biti vrlo brzo.
boli me cundrak, da sutra bankrotiramo isto mi ga dodje.
samo sto njihovi penzioneri imaju penziju vecu od nase prosjecne PLATE dva puta bukvalno :)
ŠTA SU BUDŽETAŠI GRČKI NAPRAVILI, ISTA ONA MARVA KAO ŠTO JE DANAS HORGALA