Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlado, ludo, blesavo i sad će ispaštati svoju ludost...
posljedica ispiranja mozga od malih nogu. uci ih se da vjeruju u nešto što zapravo ne postoji.
Ako je uopste vjerovati da je ova prica istinita.
Ja bih im zabranio povratak u Austriju i problem je rijesen !!!
Meni se cini da su to one dvije sto su pretukle onu curu u skoli u Tuzli, a vi kako hocete. :)
Cure zivjela demokratija i individualna sloboda olicenje svega sto ste uradile. Podrzavam vas demokratiju zastupa i tzv EU. Svako sa svojim zivotom radi sta hoce.
Roditelji djevojaka NEGIRAJU ovu vijest i kazu MEDIJI LAZU , .... http://vijestiummeta.com/otac-djevojcice-koja-navodno-ratuje-u-siriji-mediji-lazu-nisu-se-javile-otkako-su-otisle/ Razlog zasto mediji lazu :) pa znate i sami , ....
borile su se a da ali po krevetima
Glupost ne umanjuje tezinu ucinjenog.
Smrtna kazna!
Postavlja se pitanje koliko bi dobile da su se pridružile četičkim ili ustaškim teroristima ili to su legitimne snage u BiH.
Fino su nas ove predstavile u svijetu. Vidite li koliko je arap spreman da uradi da kara nase zene :D Komedija ziva.
Svaki terorista u BiH koji ih je spreman braniti, kako mozete braniti odrasle ljude koji su kidnapovali dvije curice? Ili ljude koji prave trzne centre a opet imaju suknju u peskir na glavi??
Glupace. :)
here we go again. fakat me tuga neka hvatala kad bi pomislio na ove ljepotice, koje su eto slucajno istog porijekla ko ja, i kako ih bradonje u dnevnim gang bangu razvaljuju. ali ako smo realni pa koliko svakodnevno djevojaka mladi (sirom istocne evrope...a da ne spominjem istocnu aziju ili juznu ameriku) zavrsi u javnim kucama a bgm ne bas dobrovoljno. Ili kidnap ili drugi mamac je u pitanju (pare/slava/....) neg kod ovih glupaca.
One su bosanke isto koliko sam i ja austrijanac
Šta zna dijete šta je sto kila ISIS-a
5 godina! Hebo ti taj zakon... Najmanje 25 godina robije i teskog rada, a i to je kao poklon... Ma smrtna je najbolje, staromodno, ali ucinkovito. Da su otisle iz BiH, Srbije i sl. pa i razumio bih (a i BiH je za onu vukojebinu Njemacka), a kuje otisle iz BECA u pustinju da ih kresu oni kozohebi...
Ah taj miroljubljivi islam...