Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako će Dodika naći nakon 3 godine u svojoj vili u Rusiji.
policija nije imala razloga da traži njegove informacije jer nije kršio zakon. Za njim je ranije raspisan i nalog za hapšenje ?
dok je bila yugoslavija ja sam sa roditeljima isao u jajce na slapove tad sam imao 9 god i izgubim se tad nije bilo internta i ove komunikacije kao danas ja sa se danima snalazio sam po jajcu dok me nisu prihvatili romi cergaši iz bihaca sa njima sam proveo godinu u banjaluci i 6 godina u kampu u italiji kad sam malo ojacao pobjegao sam nazad u rodni grad zavidovice kod roditelja
Joj, jesu glupi ovi bukvalno prevedeni članci. Isto kao da je članak sastavljen od međusobno slabo povezanih dijelova.
Jel ga Fahro nasao?