Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Justin Bieber na aparatima
Da mu je Dodik babo, to bi bilo sređeno na Londonskoj berzi za dva dana.
Mozda nema realne sanse da plati 12 miliona ali poenta je da ce do kraja zivota biti duzan drzavi cak njegova djeca mozda i unuci
Najbolje mu je da i ne pravi djecu tj. žirante 👍🏼👍🏼👍🏼
Joće li naši kriminalci koji su cjelu državu "" zapalili, a ne samo jednu zgradu, ikada odgovarati i platiti uništene fabrike i ostalo
udarila mu u glavu djela od dalekog mu rodjaka!
gospodin, samo sto i mi trebamo ovakve za nase lezilebe
Isti Justin Bieber
Mozda i plati, ako je ovo Justin Bieber... cuj 12 miliona...
...nema zaj*bancije u SAD-u...i ovi Trumpovci sto su pravili sranja ce isto ovako da prodju...tamo ima zakon i on se mora postovati.
Sto ti je solidarnost :D platice to bardersi iz hood-a :).Hebes p.stanicu, namirice se steta...bitno je da niko nije povrijedjen.
STOP kujcenju i prosipanju sile ugnjetavanim i siromasnim BH gradjanima i gradjankama.STOP!
Kod nas bi bio kaznjen 12 KM, ako plati zq osam dana bice 6..
Bit ces omiljen u zatvoru plavokosi.
Dzastine Dzastine dira me HAkalA . Ebo on mater svo-JU
Sad pali srce moje, ne misli na nju...
Kazna je prevelika i nerealna, ali pozdravljam Američku politiku. Kada bi se kod nas na ovaj način svi ovi piromani što tuđa auta pale, kaznili, u roku od godinu dana ne bi više bila ni jedna paljevina. Stim, naravno, da se dio novca odvoji za vlasnika auta, koji trenutno nema načina da naplati svoju štetu osim ako nije auto osigurano od takve vrste štete. Znači samo po džepu udarati ovu neiživljenu stoku i neće više biti polupanih portala, išaranih zgrada i sl.
Novac će se prikupljati sa njegovih računa, od penzionog osiguranja i slično - do 2163. mu posljednja rata
I sad radis citav zivot dzaba. Jbg
Ovako su trebali onog što je digao u zrak PU Bugojno, pored zatvorske kazne!