Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajte ba svojoj kuci pa pravite dzamije i uzivajte svoju vjeru kao sto i oni sjede kod svoje kuce i uzivaju svoju,imate sva prava ,e sad da vam je i da imate vise dzamija nego oni crkava e jebajiga pa nije to fino.Svako u svoju zemlju i opleti i raditi i praviti dzamije i taloziti eure,al u urcu lijepo vam kod krscana zbog eura a ne valja sto nema dzamija ma fuj
ne znam zašto se pravdaju, nema razloga, kao kad je bilo u čarliju, poletile bošnje da se izvinjavaju i pišu ja sam čarli, kakav čarli, nismo i nikada nećemo biti čarli, nećemo nikome da se pravdamo, kome smeta neka se ujeda za debelo meso u donjem dijelu leđa :)
ONDA SELI SE TAMO U SREDNI VIJEK U SIRIJU I POGINI BUDALETINO JEDNA.UGLEDAJ SE 99%BOŠNJAKA KOJI SU KULTURNI EUROPSKI NAROD.
bosnjaci evropski narod?....prvi put cujem
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ova je EU skroz poludila od loše ekonomije pa se iživljava. Poruka svim našim je da investiraju u neke projekte u Bosni i Hercegovini pa kako je pošlo najprije će se morat vamo ponovo vraćat.
sta ovaj oce reci...da ostali muslimani nisu normalni?