114 država članica glasalo "za"
0
Mjesto Libije u UN-u dodijeljeno Nacionalnom vijeću
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@srbin USA zahvali se nama sto smo te otjerali u USA inace nikada ne bi vidio cilvilizacije, a sto jesi opsjednut turskom jel to od 1389 kad smo vam glave na kolac nabili nakon pobjede. Jos od tada imate kompleks \"nebeskog\" i \"najstarijeg naroda\" Sreca pa bijela kuga vas umanjuje znacajno.
poturice samo kmečite za svojim terorističkim idolom.
a kada se treba Palestina primit u UN , e onda je problem.... ih koja g.o.v.n.a kapitalisticka
Koje mazanje ociju. Oni ne shvataju da nisu svrgnuli diktatora. Pa upravo Amerika i NATO iako vode rat protiv Gadafija oni ga i pomazu. Pa zasto? Pa zato sto je njima cilj da se rat odrzi, jedna vrsta paravana dok se nafta krade, da primarni strah bude kako spasiti zivu glavu, (scenario Iraka) a s druge strane bitno je izvrstiti depopulaciju zemlje u skladu s planovima Bilderberg grupe koja se ove godine sastala u svicarskom St Mortizu ciji je cilj nastaviti depopulaciju planete kroz ratove, prije svega Libija i Sirija malo ubaciti pokoji virus svinjska pticija mozda macija pseca itd gripa itd. Zivjela sloboda, kada pohlepa nema ggranice i kontrole. Nije dzaba u knjizi Zivotinjska farma Orvel napisao Svinju za predsjednika. Svinja je jedina zivotinja koja mozde nekontrolisano zderati dok ne crkne. Nema u svinji mehanizma kontrole i sitosti. Tako otprilike ni covjek nema kontrole ni mjere u pohlepi i gladi. Vjecno gladan i hoce jos i jos, pa ima li kraja tom zlu?????