Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'\'Mjestani Indonezije\'\', iz prvog dijela clanka sticem utisak da je oko 200 miliona stanovnika, mjestana Indonezije krenulo da trazi pitoma??!! Onda u drugom dijelu skontam da nije rijec o cijeloj Indoneziji nego o Sumatri a to je oko 45 mil stanovnika trazi pitoma!! Dajte ljudi malo se opismenite molim vas! Jedno Sarajevo-X posjecujem da se informisem, i svaki put se iznerviram citajuci polupismene clanke, komentare, obzervacije..uzas, ajd procitajte taj clanak prije nego ga postirate da ga svi citaju..!! Ajd, ne odustajem od vas, ali ocekujem progres. LIjep pozdrav
\"...džinovskim pitonom koji je prije...\" \"...kada ih je piton napala...\" \"...Ona je zadavila i skoro progutala...\" Hajd\' se skontajte...jel on ili ona. Volim ovaj Sa-x - niko me ovako ne nasmije.
ZMIJUGA LOMA EEJ,,.,.