Razlika nije velika, ali...
1
Mitt Romney u prednosti nad Barackom Obamom
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj ovi izbori su namjestaljka kako neki predsjednici uvijek dobivaju po 47,48,49 % glasova a cesto fol nekoliko 100.000 odlucuje o pobjedniku. Ja se pitam kako neko ne moze da dobije ili izgubi sa minimalno 10 % razlike kao u svim ostalim drzavama u svijetu. Haj jednom ili dva puta zaredom, moze se desiti ali zadnjih 30-40 ili i vise godina je nemoguce. Zar su toliko retardirani da skoro citav narod SAD-a uvijek biraju kandidata svoje stranke i onda nekolicina normalnih ljudi odluci o pobjedniku. Ja u to cisto sumnjam, ali eto oni iz nekog razloga u to vjeruju. Dvopartijski sistem, ne postoje druge stranke. Tu mi nesta smrdi na neki new age komunizam, ali kao da je to vazno. Bitno je da mozes glasati.
HAHHHAAAAA OVAJ CIRKUS ZA SIROKE NARODNE MASE POSTAJE SVAKI DAN SVE SMJESNIJI I SMJESNIJI...GLASANJE JE SAMO PROCENTUALNA PROVJERA KOLIKO JE ROBLJE POSLUSNO, A PREDSJEDNIKA ZNA SE KO POSTAVLJA.......ONAJ ISTI KOJI POSTAVLJA PREDSJEDNIKE SIROM OVE NESRETNE PLANETE.....KAD BI SE NAROD PITAO NAROD BI IZABRAO MAJMUNA ZA PREDSJEDNIKA DA MU SE MOZE SMIJATI.....
Klaun gubi izbore bjekacki cukica WP WP WP WP WP WP
Treba se boriti za svoje interese, ali treba prestati sa militaristickom politikom i ono ako nisi sa nama, napasti cemo te. U 21. stoljecu kada svi zavise jedni od drugih to nije dobra politika. Problem kod SAD je sto je prije 40 -50 godina bila ekonomska sila i zbog toga imala političku moc, ali sada je to radi vojske i ulaganja u istu, a takvim imperijama kad tad dodje kraj (Napolen, Njemacka, Rimsko Carstvo itd itd).
zasluzuje da ima pravog predsjednika koga oni nazalost nemaju od ubi.stva kenedija. Ostalo su bile samo lutke na uzici, i mlakonje. Treba im neki predsjednik koji ce u stilu abrahama linkolna razmisljati trezveno, prepoznati americke interese tipa da se zaustavi divljanej rusije u europi kroz srbiju. ojacati bosnu vojno napraviti veliku americku bazu u bosni, razmjestiti icbm rakete u bosni. Primiti bosnu u nato. I tako konacno staviti svu europu pod svoju sapu a rusiju izbaciti iz europe. Uzgre boli me za sav islamski svijet meni je samo bosna vazna a arape ko sisa kad su glupi. btw vidite turke njima je turska na pameti boli njih za sve arapske ili islamske drzave \"francuska nema prijatelje ona ima samo interese\" sarl de gol francuski general i predsjednik