Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko opet eksperimentise?
WHO je zakazala vanredno zasijedanje za 6 mjeseci, kako bi razmotrila moguce smjernice djelovanja. Zato, nema razloga za uznemirenost. Kao i u slucaju Ebola virusa u zapadnoj Africi.
Da li se mocnici osvrcu na Sud Boziji, da li je narod u rukama mocnika ? Naravno da jeste. To je oduvjek bilo tako.
Nepoznata bolest hara Bosnom i Hercegovinom. Simptomi su nezaposlenost koja najviše napada mlađe od 30 godina i dovodi do apatije prema svemu i želje za migriranjem bilo gdje, slab organizam i neuhranjenost određenog dijela populacije koji je inače na socijalnim davanjima, PTSP je usljed ove bolesti došao do svog maksimuma kod prevarenih i ostavljenih na milost i nemilost kliconošama vezanim za ovo misteriozno oboljenje, odumiranje sivih čelija kod intelektualaca i akademskog dijela populacije. Za dodatne informacije obratite se svom predsjedniku MZ, načelniku općine ili direktoru firme u kojoj ste zaposleni.
​Misteriozna za nas, a za zidove nije sigurno
Nemoguce prosto da se u tako razvijenom dijelu svijeta ne zna uzrok.
misteriozna ??? možda nama ,ali ne i onima koji su je stvorili .... fakat nemaju sreće , ovamo ova boleščurina , a s druge strane bolest zvana Boko Haram , ne znaš koja je gora .....
Farmaceutske kompanije se opet pozeljele igrati bogova...Nema vece i nemoralnije mafije do njihove..