Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Klix ne riješi misteriju, neće niko
Vala si upravu, svako malo imamo novu teoriju.
Nekako mi se klix pretvara u avaz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
istražuje se je li pilot izvršio samoubistvo, a nema ni pilota ni aviona. da nisu ovi što istražuju iz bosne
Ko zna, do kakvih jos nebuloza nece doci.
istražuje se jesu li novinari na "klixu" uopće završili novinarstvo...!? :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kad je bila vijest da je avio nestao, reče neko: "vratiće se kad ogladni..." haman će tako i bit,
Americke teorije zavjere. Desilo se 2 , a ne 202 puta.
najnovija istraga koju sprovodi americka svemirsko-istrazivacka firma nasa je na osnovu prikupljenih dokaza od uposlenika klixa saznala da postoje osnovana sumnja da je pilot uopste ikada usao u avion, a dosadasnja istrazivanja nase na osnovu prikupljenih podataka radnika avaza su pokazala da postoji osnovana sumnja da je avio uopste ikada i poletio.
mislite je li izvrsio samo ubistvo ili samoubistvo prije svega, i to dvoje treba nasa i ostali razluciti
Ukrale ga sandžaklije.
Izvršio samoubistvo iz zasjede
Ima i ova verzija xD http://prosvjetitelji.blogspot.com/2014/03/zasto-je-pao-malezijski-avion.html
http://sisiczijad.wordpress.com/avionske-nesrece/
KOJI DOKAZI madefakersi ????
ja sam taj avion vidio u podlugovima
www.NISTEZNALI.com To je informativni sajt gdje mozete svaki dan da citate nove clanke i zanimljivosti koje niste znali.Mozete nam pisati preko kontakt forme sta zelite da saznate mi cemo pokusati napisati o tome clanak. http://www.nisteznali.com Facebook page Lajkuj te nas: https://www.facebook.com/nisteznali www.SPOTED.ba Svaki dan popustite bezbroj propuštenih prilika za pronalazak prijatelja/prijateljice ili dijevojke/decka. Ljudi su ponekad uplašeni ili ih je jednostavno stid prici drugoj osobi i upoznat se. Za promjenu pokušali smo vam olakšati putem internet portala www.Spoted.ba vam pomaže i daje drugu priliku za to. Spoted.ba pokušava korisnicima jednostavnim i jedinstvenim dizajnom pružiti što bolju i konkretniju uslugu. Posjeti te nas i lajkuj te nasu facebook stranicu https://www.facebook.com/spotedbih
U avazu piše da je sda kriva za nestanak aviona...
Srara tehnika zataskavanja istine od javnosti samo treba nalupati bezveze sto vise teorija i tko hoce da vjeruje ima izbora sta mu vise odgovara iako uopce nije ni bitno sta je istina istina je da je nestalo 239 osoba
Mogu misliti kako je porodicama nestalih.........., nazalost I mi takvih imamo jos iza rata.
Zasto nije ostao kod kuce i ubio se? Nego normalan dodjes na posao, nasmijan, provjeris avion prije poletanja sa kolegom, dospes gorivo, poptises putni nalog, i onda kazes e sad je vrijeme za samoubistvo. I opet avio pada vise od dvije-tri minute, valjda bi kopilot nesto posumnjao, javio radiom, ukljucio poziv u pomoc. Jos je 2 sata letio, pa onda samoubistvo? Zasto nije odmah kad je poletio i ubio se?