Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja je ovo sve propaganda. Policija u USA ubije i bjelca isto onako kao sto je ubila crnca pa nikom nista. Bore se za prava koja vec imaju, ne razumijem sta zakonski crnci ne mogu a bijelci mogu ?
Ljevicarska propaganda... Jos govore da su svi bjelci rasisti i “privilegirani”. Zamisli imas americki pasos i govoris bosnji da je privilegiran
@apavelic97. Cuti ba glupane! u mississippiu su republikanci na vlasti. A republikanci su desno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je ovo leglo vladajućoj garnituri u USA, niko ne spominje izgubljena radna mjesta (a to je pravi problem za sve rase), nego se sve dalo u ove proteste. A to je idealno stanje za Donaldinja, kojega su svakako i izabrali bijeli rasisti i sad će mu podrška tog dijela stanovništva još i porasti.
Hajmo rasiste, bunite se sada i za ovo. Odakle crncima pravo da uopste mogu biti jednakopravni sa bijelcima jel tako? Jos protestuju, traze ostavke, traze promjene? A robovi... voljeli bi ste da je hitler ziv jelde
@DostaDosta ... nisu crnci ništa manje rasisti od bijelaca, odeš u crnačke kvartove u usa i biće ti jasno kakvu si glupost izrekao
@DostaDosta a sta mislis ko ih he segregirao, obespravio i strpao u ghetto bez ikakve perspektive za pristojan zivot, gdje ne mozes dogurat dalje od mcdonaldsa ili pranja wc-ova? Kako ste toliko neinformisani a toliko lako osudjujete?!
Ja ne vidim nikakv problem. Ako cemo realno govoriti, ovu zastavu su Demokrate odobrile, Demokrate su i uveli segregaciju. Dovoljno receno o njima.
@ate1st Republikanci utociste rasistima i vjerskim fundamentalcima, demokrate utociste ultra ljevicarima koji su veci fasisti od fasista i ovim kvazi pokretima koji se bore za "jednakost", a veci rasisti od rasista. Obje partije krajnosti, samo ljevicari vise rezoniraju sa ovim glasnim grupacijama pa su kao na ispravnoj strani, jer su i mediji i fakulteti puni ovih boraca za socijalnu pravdu.
Jel i ovi prave zastavu preko konkursa?