Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shit happens
Kako je konj..
zanimljivi komentari. interesantno kako ljudi imaju taj manjak empatije kad se nekom drugom desi zlo. da je u sarajevu ili u bosni bilo gdje bilo, svi bi u komentarima subhaneke ucili i zgrazavali se nad sudbinom, *** mater krivcu, lamentirali nad prokletom sudbinom, prozivali irfana nefica i tako dalje i tako blize. ovo je tema za doktorata na psihologiji. zasto ne mozete da imate isti arsin za svako poginulo dijete i za svakog poginulog covjeka, bez obzira ko je i sta je i odakle je?
i jos da dodam, zasto ocekujete da bilo ko, bilo gdje na svijetu, ima obzira prema nasoj poginuloj djeci koja su zivot izgubila u ratu, na primjer?
Samo se upucuje da je konjska zaprega "udarila" auto ?!?!? Ako je ovo slika od incidenta pitanje je koliko brzo je isla zaprega ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zaprežna kola vozio Sejdić. Ostaje da riješimo drugog člana dueta.
nasim misicama se ovo nemoze desiti jos nisu dobile auta od direkcije izbora....