Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovoljno je pogledati sastav tih un snaga i to je sve!
U svim zemljama je najveca bagra i fukara u vojsci pa tako i kod nas nema se sta drugo ocekivat
Nije nista neobicno UN je tu naj manje ucestovo,koliko se oni samo izmedzu sebe siluju i dijeci djetinjstva uzimaju svako dan o tom niko nepise sta se sve dogadza,Ali bitno je zapadnjake optuzit za par slucajeva!!!
a to su one demokrate...ma nece oni to,oni donose demokratiju "zatucanim" narodima
nista nam novo niste rekli..............kakav se sve sljam sakuplja u ovim misijama to je za nepovjerovati....a najgore od svega.....imaju imunitet za sve sto urade............bljak
@Luna.Luna mooja Luna i od 95 do 2002 dok UN nije otisao...........radila sam sa njima, svega sam se nagledala...........jbt..........dolaze iz zemalja gdje je normalno da se sa zenom ne pozdravljaju, ne rukuju............nama dosli soliti pamet...........imala bi pricati danima
Istina, sve vec poznato..... uzas i ima toga puno vise ovo su male brojke koje navode. Samo se suti, a i ako se kaze nema koristi kao sto rece zasticeni. Fujj @Luna.Luna Da cast izuzecima, ali kojih je jako malo. A ne treba sve u isti kos trepati, pogotovo ne s ovim budalam.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)