Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali, zamisli ti to..svedjanin...zivi dobar zivot..ok, nemaju sunca, ali po svim standradima zivota razvaljuju po svijetu..i onda ovo..nema logike..hajde sto smo mi stoka pa smo navikli, a
li njima..grehota..
Svedjani ne znaju sta ih spopalo...
D rajz of d vajkings..ragnar lothbrok, floki and sh!t...
kršćanstvo i islam su u totalnoj suprotnosti. islam negira da je isus bog ili božji sin koji se spustio na zemlju onda razapet žrtvovao se i nakon 3 uskrsnuo. s druge strane kršćanstvo ne priznaje islam jer bog već odradio svoje i nema više smisla za nekim prorocima. onda židovi ne priznaju ni kršćanstvo ni islam. na kraju šveđani ne priznaju nijedne i vidi čuda svi lete kod njih jer se u švedskoj najbolje živi.
Mirna odsjedanja u kaficima i pusenja nargila u Sarajevu..
sta nas je kmee ja sam niko i nista kme