Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a imate li izbora?
Trebaju vas braća "nagraditi",.. vi ste 70% uzroka patnje.
hamas poslusao ruse, roknuli par civila I 35k nevinih ljudi platilo zivotom, ostali bez icega I umiru od gladi dok hamasovci uzivaju u luksuzu Katara.
ne moze cojk biti pametan u ovom svemu
Da mi je znati šta je Hamas dobio ovim..35.000 hiljada nevinih zrtava žena i djece, trauma ruševine..i sada pričaju o miru, kao povoljan mir..za koga za Iran možda za rusiju i li za ameriku..Od početka glupo potez Hamas sa plačenicima koji su upali ,pa onda odmazda ..Hamas samo radi u korist cionista a na štetu običnog čovjeka Palestine.
braaavooo