Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve razvijene zemlje G7 u panici zbog BRICS
Je. Kažu niko više neće htjeti da ide u G7 da radi, svi će mahom bježati u BRICS. Srbi se prvi začešljali da umjesto u Njemačku pobjegnu u Rusiju. Moš' si mislit...
Ja mislio na fotki Leteći cirkus Monti Pajtona
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve ekonomske sile u kojima niko ne želi živjeti, i taj narod čim ima priliku bježi iz tih zemalja ali i dalje podržava vladu.
Oni bi da ih se nešto pita?
Ja bi zamolio sve ove lokalne rusofile da odmah presele u zemlje Bricsa. Manite se njemacke, Svedske, Kanade i Amerike. Karta za Rusiju, Kinu i Indiju.
Stanovnici ovih gore navedenih zemalja u najboljem slucaju zive ispod prosjecan zapadni zivot, ostalo ziva bijeda...
ne znam da vas je ko šta pitao!?...
Ovi u startu prave grešku - žele nešto, hoće nešto, zahtijevaju nešto, a ni sami ne znaju šta. Tržište je otvoreno, kume, izvoli, dominiraj, nadjačaj!! Kina koja nije u stanju pegli da valja da napravi, baš kao i Rusija, žele - šta?! Dominaciju na tržištu? Čime? Boflom i lošim plagijatima? Meni ovo više djeluje kao frustracija i busanje u prsa inferiornih diktatura
Svjedoci smo podjele svijeta na nova dva bloka, kao što su nekada bili varšavski i nato blok. Nema više nesvrstanih, odnosno tu spadaju relativno nebitne zemlje četvrtog svijeta.
Gledaj ove sirotilje; ko gubari ispred seoske zadruge. 🤣🤣🤣🤣
Rupin Dol...
jos im samo dodik fali i sva sirotinja je na okupu.
I to je jedna od najboljih stvari joja se desava
Kanalizacija za sve u Indiji! I pitka voda.
Fino, gospodo. Prelijepe planine kejptauna u pozadini, do godine I srbija da vam se pridruzi, abd.
Ciganija hoće da se pita.
Cuj ciganija!!! To bi ti da se pitas I zapadnjacki krvoloci koji su ti napravili rat u Bosni. Bosnjo je vazda bio glup i anafalbeta za geo politicke odnose u svijetu!!! Hvali Clintona, a saksafonista mu zabranio da napreduje prema Banja Luci!!!!