Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duso draga Srbija je propala vec odavno.Nedavno sam bila u Beogradu i Prnjavoru cjene su im mnogo vece nego u bilo kojoj zemlji u EU a plate manje od gradjana Etijopije.Naravno funkcionere u Srbiji ne racunamo u standard. A tek genocidna republika tamo ni funkcioneri nemaju nista.Posjetila sam prijateljicu prijeratnu u genocidnoj republici funkcionerka je a da trn provuces kroz njen stan nebi imao zasta zapeti toliko su bogati. 1% stanovnistva ima internet i to samo oni koji imaju privatan biznis.
zamisli koja suma \"imaginarnog novca\" postoji na osnovu kreditnih kartica.Pare koje su potrosene a nema ih ... A ako ce iko uskoro bankrotirati onda je to Servia-momenat kada ce se odvojiti Vojvodina,sandzak i Nis... hahhah servi-sluge
trebamo povuci korumpirane politicare koji su u sluzbi banaka a ne naroda.
Stvarna kolicina fizickog novca koju svaki bosanac moze dobiti u ruke je ca 100 km. ostatak je digitalna prevara.Banke upravljaju drzavama/ sistemima kako one zele u smijeru svog profitiraja !
valjda milion i po a ne 1500 hhaha i u pravu je, ako želite da srušimo kompletan kapitalitički sistem samo svi trebamo otići u banke i povući pare