Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anektirajte nas opet u Carstvo i spasite nas od nas samih.
Treba se razgovarati i uvezi preko 5 miliona Bošnjaka i njihovih potomaka koji zive u Turskoj a koji su od 1878. pa sve do prije 70 godina, iseljavani sa ovih prostora,sto milom sto silom, helem nejse,svi oni imaju pravo na povratak u BiH, ili na drzavljanstvo BiH
Naslov dobar, svaka cast! Necu dalje ni da citam
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sad ce ga Dzafke i Panda proglasiti nepozeljnim u BiH i reci da se ne mjesa u poslove BiH! Moze ikako da nam Austrija da ovog covjeka, a mi cemo njima Dzafketa, Pandu, Baketa, Elenu i gratis Fadila?!
@malbos prvog do Bakira, Radonplazu, Osmicu, prvake botove Automatica, Yuppia, Republike, selama ..nastavi niz.
Pa normalno, nego naši očito imaju neki plan ili inreres pa ih drže da hodaju svuda a neki vidjeli smo napadaju a samo čekaj dok sr okuraže
Dzaferovic cuva emigrante, treba mu da opet komanduje mudzahedinima, posto na bosnjake vise SDA ni ne racuna, osim par krezubih pavijana
Nama je jedini spas da Austriji rat objavimo.
Pustimo ovo...ovdje ne mozemo puno uticati. Moramo jednom stati lopinama na kraj. BORIMO SE ZA UVOĐENJE ELEKTRONSKOG GLASANJA. Izađimo na izbore i dobro razmislimo za koga ćemo glasati. I NIJE TACNO DA SU SVI ISTI!
Kerovi laju a migranti dolaze
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Anschluss bitte🇦🇹🇧🇦🙏🏻
Ima dosta aviona prizemljenih zbog nedostatka posla. Treba to uposliti a znate kako kažu kad je roba dobra,ruke za utovar su gotovo džaba
Mister Nehamer, ne daju Dzaferovic i Izmetbegovic, ganjaju talove sa maticnim zemljama migranata!!!!!!
PA NESTO KAD BOLJE RAZMISLIM!!! VASA ZABRINUTOST ZA NJIH JE ONO ČEGA SE VI PLASITE ZA SEBE!!! PAMETAN JE DZAFEROVIC!!! ZLU NETREBOLO!!!! HHAHAHAHAHA!!!!
Svi migranti u Bosnisu prošli i registrovan i u Srbiji. Prvo vratit ih u državu gdje su prvo registrovan i a to je Srbija. Vučko je okrenuo milione za te Migrante.
glas razuma
Objasnite to Baketu, Đaferoviću i Turkovićki
Bosnjaci vs Pakistanci! Razumijem negodovanje prema pakistanskim imigrantima ali se cudim ispoljavanju tolike mrznje. U junu, 93., Pakistan je primio 380 bosnjackih izbjeglica uz saopstenje da je spreman primiti 9 hiljada.
Postoje faktori sprjecavanja povratka jer se i status ilegalnog migranta regulise medjunarodnim zakonima. ( azil, nakon odbijanja azila novi uslovi za azil, maticna zemlja odbija primiti imigranta itd) Migrante se pokusava navesti da prihvate povratak (karta, nesto novca, pojasnjenje situacije,,,) Ne ide to tako da ih u nesta ukrcas i negdje istreses!