Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas ne bi dao ostavku da su njega uhvatili da pali auta...
A kod nas bi trazio da se izglasa povecanje pausala da moze obnovit sve sto rospija unisti
Kod nas vodece politicke figure narucuju ubistva,javno prijete,ponasaju se kao na pijaci,negiraju drzavu,pokrali milijarde al stolice ne pustaju...cak naprotiv,kradu izbore da bi ostali na vlasti!!!
e čuj Thora......... :(
jbo majku ustanes veseo, zdrav, sretan, pocnes da radis i onda kad skontas gdje zivis vec ti se dan u 7:45 h pretvorio u TUGU, JAD I CEMER. selam
aaaaaaaa, kod nas kad bi se to desilo, bio bi presedan ..
ženka je veoma konstruktivna u destrukciji tor je treba samo trebo prisiliti toricu da abdicira
Kod nas što više hebeš, to si veći heroj...
Isto ko ovi nasi, ocam!
Wara je clan desnicarske stranke, ciji clanovi nisu bas prijateljski raspolozeni prema muslimanima, sto cesto ponavljaju u svojim javnim nastupima u medijima. U Norveskoj sada zivi oko 300 000 muslimana, pa je radi toga policija u saradnji sa obavjestajnom sluzbom poduzela sve da brzo otkrije pocinioca ovih djela.
Morate znati da u Norveskoj, a i u cijeloj Skandinaviji, svi koji zive zajedno nisu u bracnoj zajednici. Najmanje 1/3 osoba raznog pola zivi zajedno, a da se nisu vjencali. Zato je Laila Anita Bertheussen u gore navedenom clanku navedena kao partnerka, sto nije najbolje prevedeno sa norveskog, jer oni partnerima nazivaju osobe istog pola, koje zive zajedno.
huso ćesir vrišti od smijeha
Nemojte nam na muku prisjedat
Cccc... umjesto da ju je uvalio negdje u državnu firmu da šefuje, ne bi joj palo na um da pali... Švedski amateri 😁
@GrofKrvosrk ahahahahahahahahaah :)
Bake, ti si na redu..
@sumar_forewer Bake ponosan na svoju azbahu
Ovdje to Bakir nebi nikad uradio zbog Sebije🤣
hahahahahaa, kod nas bi on bio kandidat za predsjednika, a ona neki ministar