Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li barem pola kilograma pustinjskog pijeska po koji želim da dođem lično da ga ponesem sebi natrag u Sarajevo ? Obrazloženje: Nije mi poznato mogu li od zem-zem vode da napravim vodeni sat.
Pitanje: Koji mi je pijesak najbolji i najjeftiniji da napravim od njega pješčani sat koji bih mogao koristii kao štopericu ?
ima li koji ministar da nije abdulaziz
Ovaj ministar se uvukao kralju u dupe a u njihovom slučaju to je INCEST...
e nek sam nesto pametno procitala iz S A
welcome to zlatna dolina 😂
joj kad počnu žene driftat sa corolama i nissanima
Jucer na Gasprom pumpi, dvije zene se sudare. Jedna je isla unazad i nije gledala, a druga je htjela da prodje, i kuc. Nije bilo nikakve stete jer je gospodja sto je isla unazad stala na zvuk sirene ove sto je htjela proci. One su stajale tu 10 min i gledale, razmjenjivale brojeve telefona. Uzas.
@Japanska jabuka ahahahaahahahahahahahahahshahah
Žene voze sigurnije od muškaraca
@otkos Al zamisli ti , kao uspjeh za pohvalu je to što u 21. stoljeću žene mogu voziti !!!!!!!!
@otkos Da kao i iskorak kada su u decembru 2015 po prvi puta mogle glasati ... za par hiljada godina će se izjednačiti sa pravima koja imaju muškarci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)