Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba dobro izlemati letvom preko ledja. Spakovati i curik nazad medju kamile.
@L!MESA;) Nevjerovatno ponasanje.
Hitler se okreće u grobu ko centrifuga.
hahhahahahahahhahahaha, crknut cu od smijeha.
Adolfe uzalud si se trudio.
Ovde se ne vidi nikalav napad, ko zna ko ovde koga napada i ko je ovaj tip sto snima, sve isplanirano i rezirano
Emigranti tek došli a već se svadzaju na tečnom njemačkom jeziku sa Nijemcima.. Ovo mi liči na onu Rusku propagandu o silovanju trinestogodisnjakinje samo sto je u ovom slučaju unajmjenja glumačka ekipa..
Tako i treba maloumnim Švabama!Ko tu marvu nije uživo vidio i doživio taj i nema prave predstave u očima o njima!Njemačka ih lijepo dočekala,nahranila napojila smjestila u toplo e sad su ih pitali šta vam još fali a oni svi u glas mi bi sad da šta i j.........o!Pa kad si si gušio u moru nisi mislio sigurno o je..........ni!
davno sam ja govorio zatvorite granice neka se utapaju ko ih jeb*, neka idu u Iran, Saudijsku arabiju Jordan i Qatar...blize su im i isti divljacki mentalitet....eh sad obzirom da su vec dosli ili ih pobiti u komorama za tusiranje ili samo protjerati u stocnim vagonima
Svasta se moze pravit od njih, sapun, tutkalo, koza za namjestaj, obucu, jakne i sl. a o organima da ne govorim. Bice i to jer njusim da je jedno 15 novih Hitlera u nastanku. Samo se bojim kad ih ovi potjeraju, da tad ne zaglave kod nas jer ipak slovimo za jedinu islamsku zemlju evrope, pa ce ova gamad pomislit da su dobrodosla i da je ovdje sigurna baza.
U mjesec dana bi ovo hitler rijesio da je ziv,a kad bi mu pukao film izvrsio bi jebeni desant na siriju i na ISIL te ih sravnio sa zemljom i to s naoruzanjem iz drugog svjetskog rata.Kako je moguce da doticnima sad niko nemre nis a hebu u mozak cijeli svijet.Tko je tu lud?
ma nemoguce ovo je nastimano, to su sve doktori, inzinjeri, fakultetski obrazovani ljudi , nemoguce da se ovako ponasaju
E, ovi ga pretjeraše. Nije đaba Angela izjavila da će oni svi kući čim rat stane u Siriji. Skandinavci ih već tjeraju ali obzirom da sve to ide sporo i mora biti u skladu sa EU Regulativama onda je ovo način da se sve ubrza i da se što prije otjeraju iz Evrope. Naravno nisu ni sve izbjeglice prave izbjeglice i ima onih koji koriste situaciju za loše stvari. Kada se vratimo malo unatrag i pogledamo šta su Mađari tražili u startu vidi se da nisu lagali kao ovi sada u drugim Evropskim državama.
islam i kultura...
@deiks ma mi smo mila majka za ove
Sudar kultura.
Ihr habt euch zu benehmen, wie alle anderen hier..............dobro je covjek rekao..........
@Gingivitis tesko njima sa evropom i evropi sa njima
pa arapi oce nesto seksati a njemice se stisle pa nedaju.....ako je vec tako odvedite ih na neku njemacku farmu...